ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Τετάρτη 2 Απριλίου 2014

Φουλ για νταμπλ


Φουλ για νταμπλ

02/04/2014
 
 Με στόχο την κατάκτηση του νταμπλ ο Ολυμπιακός θέλει να κάνει το πρώτο βήμα για την πρόκριση στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας, αφού απόψε υποδέχεται τον ΠΑΟΚ στο Καραϊσκάκη.

Φουλ για νταμπλ!
Αποφασισμένοι να δώσουν «απαντήσεις» για τις μέτριες εμφανίσεις που έχουν πραγματοποιήσει το τελευταίο διάστημα είναι στον Ολυμπιακό.

Οι Πειραιώτες υποδέχεται απόψε τον ΠΑΟΚ στο Καραϊσκάκη, στο πλαίσιο του πρώτου ημιτελικού του Κυπέλλου Ελλάδας, και θέλουν να κάνουν το πρώτο βήμα για την πρόκριση στον τελικό της διοργάνωσης (19:00, 19:00OTE Sport 1, NovaΣΠΟΡ FM 94,6 και sport-fm.gr).

Άλλωστε, η κατάκτηση του συγκεκριμένου τίτλου απομένει για να ολοκληρωθεί η φετινή σεζόν κατά την οποία η ομάδα του Μίτσελ κατέκτησε δια περιπάτου το πρωτάθλημα και έφτασε μία ανάσα από την συμμετοχή στους «8» του Champions League.

Οι «ερυθρόλευκοι» περίμεναν εδώ και πάρα πολύ καιρό τον συγκεκριμένο αγώνα, ενώ την Δευτέρα ο Βαγγέλης Μαρινάκης έδωσε το σύνθημα για τους αγώνες της ημιτελικής φάσης και φυσικά τον τελικό του Κυπέλλου.

Στο καθαρά αγωνιστικό, ο Ισπανός τεχνικός βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να έχει όλους τους παίκτες στη διάθεσή του, εκτός από τον Ιμπαγάσα και τον Ολαϊτάν.

Όλα δείχνουν ότι θα παρατάξει τους πρωταθλητές Ελλάδας όπως στο πρώτο ματς με τη Γιουνάιτεντ. Δηλαδή, την «ερυθρόλευκη» εστία θα υπερασπιστεί ο Ρομπέρτο. Στην άμυνα – από δεξιά προς αριστερά – θα παίξουν οι Σαλίνο, Μανωλά, Μαρκάνο και Χολέμπας.

Την τριάδα στη μεσαία γραμμή θα αποτελέσουν οι Εντινγκά, Μανιάτης και Τσόρι. Στην επίθεση θα αγωνιστούν οι Κάμπελ, Πέρες και στην κορυφή ο Βαλντές.

Την αποστολή συμπληρώνουν οι Μέγερι, Φουστέρ, Παπαδόπουλος, Σάλιακας, Σάμαρη, Σαβιόλα και Βούρος. Εκτός έμειναν ο Βέργος και ο Σέποβιτς.


ALEX WEB RADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου