ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Σάββατο 5 Απριλίου 2014

Αποψε ο μεγαλος τελικος για την κορυφη της Ευρώπης

Αποψε ο μεγαλος τελικος για την κορυφη της Ευρώπης

05/04/2014

Να βρεθούν στην κορυφή της Ευρώπης!

Στην πισίνα "Γκοφρέντο Νανίνι" ο Ολυμπιακός γράφει απόψε ιστορία (20:45), με τη συμμετοχή του στον τελικό του φάιναλ φορ του Λεν Τρόφι.

Τα κορίτσια του Χάρη Παυλίδη, παίζοντας εξαιρετική άμυνα στον αγώνα με την Κίνεφ Κίρισι στον ημιτελικό κέρδισαν με σκορ 8-5 και απόψε το βράδυ φιλοδοξούν να πατήσουν στην κορυφή της Ευρώπης! 

 Τι και αν τα προγνωστικά ήθελαν τις Ρωσίδες να αποτελούν το φαβορί; Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ έδειξε γιατί αποτελεί έναν τρισένδοξο σύλλογο, που δεν καταλαβαίνει από "βαφτισμένους ισχυρούς"!

Οι πολίστριες του Ολυμπιακού πήγαν ένα βήμα πιο πέρα φέτος φτάνοντας στον τελικό του Λεν Τρόφι, δείχνοντας με τον καλύτερο δυνατό πόσο μπροστά μπορεί να πάει μία ομάδα, σε τέτοιους καιρούς για τη χώρα μας, όταν βασίζεται σε ένα συγκροτημένο διοικητικό πλάνο.
Στο πλευρό της ομάδας, πάντοτε η ΘΥΡΑ 7, με τους ΓΑΥΡΟΥΣ να είναι και πάλι εκεί, για να στηρίξουν τις γυναικάρες μας, με τραγούδι και παλμό σε όλη τη διάρκεια του μεγάλου ματς!
Απόψε, η ομάδα μας θα τα δώσει όλα στον τελικό της Φλωρεντίας και ευχή μας είναι άλλη μία ευρωπαϊκή κούπα να καταλήξει στο μεγάλο Λιμάνι!

Χρυσή Διαμαντοπούλου, Ιωάννα Σταματοπούλου, Εύη Τετζαλιδου, Μπρον Νοξ, Φιλιώ Μανωλιουδάκη, Μαρία Σώρα, Μίλβα Καλογεράκου, Άλκηστη Αβραμίδου, Βιργινία Νιαρχάκου, Μαργαρίτα Πλευρίτου, Ελευθερία Πλευρίτου, Μπάρμπαρα Μπούικα και Αγγελική Βασιλακοπούλου: 
ΦΕΡΤΕ ΜΑΣ ΤΗΝ ΚΟΥΠΑ!

ALEX WEB RADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου