ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Πέμπτη 3 Απριλίου 2014

Εσεις που κοψατε την Βουλα Παπαχρηστου για ενα ανεκδοτο απο τους Ολυμπιακους αγωνες,αυτον τον αλητη τον Στοχ τι θα πρεπει να του κανετε?

Εσεις που κοψατε την Βουλα Παπαχρηστου για ενα ανεκδοτο απο τους Ολυμπιακους αγωνες,αυτον τον αλητη τον Στοχ τι θα πρεπει να του κανετε?

03/04/2014


Λοιπον αντικειμενικαρες μου, παραγοντες κρατικοι και θεσμικοι, και λαμογια δημοσιογραφοι που αναπαραγετε με καμαρι τις βρωμικες προκλησεις του Στοχ...Τι θα επρεπε να ειχατε κανει κανονικα εαν και εφοσον δεν εισαστε προκατηλειμενοι εναντιον του Ολυμπιακου και του κοσμου του?

Εξαντλησατε την αυστηροτητα σας για ενα ανεκδοτο που καθε αλλο παρα ρατσιστικο ηταν και κοψατε τους Ολυμπιακους αγωνες απο την Βουλα Παπαπαχρηστου...αλλα τον Κατιδη οχι που χαιρετουσε Ναζιστικα, τον Κατσε που προσβαλει τους Ελληνες φορωντας την φανελα του UCK και τωρα? τα συνεχομενα προκλητικα σχολια του Στοχ στα social media αλλα και της ΠΑΕ ΠΑΟΚ που βγαζει ειρωνικου τυπου κουιζ στην σελιδα της Κατα τα αλλα μας κανετε και μαθηματα για τιμιο και καθαρο ποδοσφαιρο..αυτο ισχυει μονο για οτι ειναι ερυθρολευκο,τους απανταχου κολογαυρους οπως τους αποκαλειτε , εσεις μπορειτε να εχετε ασυλια και ανοχη σε ολα οσα κανετε και το Κοινο Μετωπο κατα του Ολυμπιακου καλα κρατει...ενορχηστρωμενη και καλα σχεδιασμενη επιθεση κατα του Ολυμπιακου και του κοσμου του και εισαστε ετοιμοι ηδη να του κοψετε με καθε τροπο η μαλλον με τον γνωστο τροπο που σας διδαξε καλα ο βαζελας το τσιρακι σας , την προκριση στην Τουμπα.
Δυστυχως επιβεβαιωνομαι ακομη μια φορα, δεν αλλαζει και ουτε προκειται ποτε να γινει σε αυτην την χωρα, που καποιοι την κανατε μπουρδελο σε ολους τους τομεις...
Μας κυβερνουν οι gay, τα λαμογια,τα εντεταλμενα ΜΜΕ σε ολες τους τις μορφες και στον αθλητισμο κανουν κουμαντο οι συμαχιες με αυτους που εδω και 10ετιες εχουν κανει μπουρδελο την μοναδικη ευχαριστηση του Ελληνικου λαου...το ποδοσφαιρο και τα ομαδικα αθληματα γενικωτερα
ΛΟΙΠΟΝ ΛΑΜΟΓΙΑ ΚΑΙ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΑΡΕΣ?
Εσεις που κοψατε την Βουλα Παπαχρηστου για ενα ανεκδοτο απο τους Ολυμπιακους αγωνες,αυτον τον αλητη τι θα πρεπει να του κανετε?

 Ιδου τι εγραψε στο twitter ο αλητης...






ΘΑ ΚΑΝΕΤΕ ΚΑΤΙ ΓΙΑΥΤΟΝ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗ ΣΤΗΝ ΤΟΥΜΠΑ Η ΘΑ ΕΚΤΕΛΕΣΕΤΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ ΠΟΥ ΣΑΣ ΕΧΕΙ ΔΩΣΕΙ ΤΟ ΚΟΙΝΟ ΜΕΤΩΠΟ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ?

Ο αηδιασμενος οπαδος του Ολυμπιακου

ALEX WEB RADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου