ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Κυριακή 30 Μαρτίου 2014

Επιθεση στο μέλος του ΤΑΑ Ολυμπιακός Λευτέρη Χρυσοφάκη

Επιθεση στο μέλος του ΤΑΑ Ολυμπιακός Λευτέρη Χρυσοφάκη

 30/03/2014

Πράσινοι τραμπουκισμοί

ΟΙ ΞΕΦΤΥΛΕΣ.....

Μια ζωή προκλητικοί και με τραμπουκισμούς οι οπαδοί του Πόα. Δεν μπορούσαν να δεχθούν ότι ο Θρύλος θα τους νικήσει μέσα στο κλειστό της Κυψέλης. Και όταν είδαν ότι το ματς είχε πλέον χαθεί άρχισαν τα δικά τους.
Επιτέθηκαν στο μέλος του ΤΑΑ Ολυμπιακός Λευτέρη Χρυσοφάκη κατά τη διάρκεια του τέταρτου σετ του ματς, όταν ο Θρύλος ξέφυγε με 13-8, μετά τον πόντο του Καλντέιρα. Στο σημείο που συνειδητοποίησαν πως όλα είχαν τελειώσει και πως το μόνο που έμενε ήταν το σκορ στο τέταρτο σετ!
Και δεν είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει κάτι τέτοιο φέτος. Είχε γίνει το ίδιο και στο εκτός έδρας ματς με την Κούλα, στον πρώτο γύρο, στο κλειστό του Μίλωνα. Τότε οι οπαδοί της Κούλας είχαν επιτεθεί, εκτός από τον Λευτέρη Χρυσοφάκη και στον Γενικό Γραμματέα του Ολυμπιακού, Γιάννη Δαλέζιο!
Το θέμα είναι πως για μια ακόμα φορά, τόσο οι οπαδοί της Κλάψας όσο και εκείνοι της βαζέλας δείχνουν το κόμπλεξ που έχουν για τον Θρύλο. Όχι μονάχα γιατί τους νικά, αλλά γιατί είναι καλύτερη ομάδα και αυτός τους πονά πάρα πολύ!

ALEX WEB RADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου