ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Τετάρτη 2 Απριλίου 2014

Οι αλητειες του Παοκ οι αναμενομενες δηλωσεις απο τα συνεταιρακια και η κατακραυγη των εντεταλμενων MME

Οι αλητειες  του Παοκ οι αναμενομενες δηλωσεις απο τα συνεταιρακια και η κατακραυγη των εντεταλμενων MME

02/04/2014

 

 Αλητειες οι οποιες ηταν αναμενομενες και απλα πλεον τις αναφερουμε γιατι ουτε προκειται να τιμωρηθουν αλλα ακομα και αν τιμωρηθουν ολα μαζι τα συνεταιρακια θα φωναζουν για ευνοια της διαιτησιας και οτι ο Ολυμπιακος και ο Μαρινακης καταδυναστευουν το Ελληνικο ποδοσφαιρο  τα εντετλμενα  media που γινονται αντικειμενικα η φορουν την αναλογου χρωματος φανελα αρκει να εχουν να πουν εναντιον του Ολυμπιακου.

Φτασαμε στο σημειο απλα να τα αναφερουμε τα οσα εκαναν και να ειμαστε εν αναμονη για να δουμε τα οσα θα συμβουν στην συμπρωτεουσα της Ελλαδος την...Μπουγατσουπολη.

Ας ξεκινησουμε λοιπον...

Ο προκλητικός ΤζαβέλλαςΠροκλητικός ο Τζαβέλλας!

Ο Τζαβέλλας την έχει δει μπουγατσομάχος. Και πουλάει οπαδιλίκι στους οπαδούς του Μπάοκ. Δεν έχασε την ευκαιρία κατά τη διάρκεια της προθέρμανσης στο ΝΑΟ να προκαλέσει τον κόσμο του Θρύλου.
Οι μπουγάτσες έκαναν ζέσταμα στην περιοχή που βρίσκεται μπροστά από τη ΘΥΡΑ 7. Οι οπαδοί του Θρύλου τον αποδοκίμασαν αρκετές φορές, ειδικά όταν ακουμπούσε την μπάλα. Παράλληλα, πολλά ήταν τα συνθήματα εις βάρος του.
Κι εκείνος αντί να κοιτάξει να κάνει τη δουλειά του και να μην ασχολείται με την εξέδρα, άρχισε να χειροκροτεί ειρωνικά προς την πλευρά των οπαδών του Ολυμπιακού.
Κάτι που οδήγησε τον 4ο διαιτητή του ματς, τον Γιάχο, να πάει προς το σημείο που βρίσκονται ο αμυντικός του Μπάοκ και να του κάνει παρατηρήσεις αναφορικά με τη συμπεριφορά του.
Και μόλις του μίλησε ο Γιάχος, ο μπουγατσομάχος Τζαβέλλας έσκυψε το… κεφάλι και του ζητήσει συγγνώμη για τη συμπεριφορά του προς τον 4ο διαιτητή της αναμέτρησης. Κι από εκείνο το σημείο ήταν σαν βρεγμένη… γάτα!
Ο Τζάβελλας, φυσικά, δέχθηκε τις περισσότερες αποδοκιμασίες απ' οποιονδήποτε άλλον κατά την ανακοίνωση της 11άδας του Μπάοκ.

Αλητείες Στοχ μέσα και έξω από το γήπεδο

Αλητείες Στοχ μέσα και έξω από το γήπεδο!
Ο Στοχ είναι περισσότερο γνωστός για τις αλητείες του παρά για το ταλέντο του. Ένα δείγμα του χαρακτήρα του έδειξε και στους οπαδούς του Ολυμπιακού, μέσα μάλιστα στο Καραϊσκάκη.
Μετά το γκολ του Αθανασιάδη, ο Σλοβάκος «γκρέμισε» τον Βαλντέζ, με αποτέλεσμα ο Καλογερόπουλος να του δείξει, σωστά, την κόκκινη κάρτα.
Η απόφαση αυτή δεν άρεσε στον παίκτη του Μπάοκ, ο οποίος αφού πέταξε την μπάλα που βρισκόταν μπροστά από τον 4ο διαιτητή, στη συνέχεια άρχισε τα "fuck off", έκφραση στην οποία αρέσκεται.
Οι άνθρωποι της εταιρίας σεκιούριτι τον παρότρυναν να φύγει γρήγορα για τα αποδυτήρια, καθώς είχε ήδη γίνει «κόκκινο πανί» για τους

Η ένταση μετά το 2-1 από greenfaliro
I apovoli tou Stoch από greenfaliro

«Bίαιη απώθηση» μωρε το παληκαρι...να μην χασει και την επομενη αγωνιστικη του Κυπελλου...

Μία αγωνιστική για Στοχ

Το φύλλο αγώνα κάνει λόγο για «βίαιη απώθηση» όσον αφορά στο λόγο αποβολής του Μίροσλαβ Στοχ. Παίζει στον επαναληπτικό του ΠΑΟΚ με τον Ολυμπιακό ο Σλοβάκος μεσοεπιθετικός.

Μία αγωνιστική για Στοχ
Διαθέσιμος για τον επαναληπτικό ημιτελικό Κυπέλλου ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και τον Ολυμπιακό στις 16 Απριλίου θα είναι ο Μίροσλαβ Στοχ.

Ο Σλοβάκος μεσοεπιθετικός αποβλήθηκε, αλλά στο φύλλο αγώνα γίνεται λόγος για βίαιη απώθηση, κάτι που δεν επισύρει κάτι περισσότερο από τιμωρία μίας αγωνιστικής, την οποία θα εκτίσει στο ματς της Κυριακής με τον Ατρόμητο.

 Ποιοι μιλανε για ντροπη...?!

Γεωργιάδης: «Λίγο ντροπή ρεεε»

Τη δυσαρέσκεια του για όσα έγιναν σήμερα στο παιχνίδι Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ φανέρωσε ο μεσοεπιθετικός των φιλοξενούμενων, Γιώργος Γεωργιάδης.

Γεωργιάδης: «Λίγο ντροπή ρεεε»
Τα παράπονα του για τη διαιτησία της αναμέτρησης Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ για τα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδος, εξέφρασε ο Γιώργος Γεωργιάδης.

«Λίγο ντροπή ρε ελληνικό ποδόσφαιρο… λίγο ντροπή ρεεε», έγραψε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook o 25χρονος ποδοσφαιριστής. Από την πλευρά του «Δικεφάλου του Βορρά» έχουν παράπονα για τη διαιτησία του Καλογερόπουλου, ο οποίος απέβαλλε τον Στοχ στο 34’, λίγο μετά το γκολ του Αθανασιάδη, που είχε μειώσει σε 2-1 και θα έπρεπε να δει κόκκινη και ο Φουστέρ για σπρώξιμο στον Έλληνα επιθετικό.

ΠΟΙΟΣ ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ ΙΣΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΤΙΜΙΟΤΗΤΑ....?

Γεωργιάδης: «Να τιμωρούνται και οι αντίπαλοι»

Αιχμές για τη φάση της αποβολής του Στοχ και τη μη αντίστοιχη τιμωρία παικτών του Ολυμπιακού άφησε ο Γιώργος Γεωργιάδης μετά την ήττα του ΠΑΟΚ στο «Καραϊσκάκη» με 2-1.

Γεωργιάδης: «Να τιμωρούνται και οι αντίπαλοι»
Διαμαρτυρήθηκε, αλλά σε ήπιους τόνους ο Γιώργος Γεωργιάδης μετά την ήττα του ΠΑΟΚ από τον Ολυμπιακό στο «Καραϊσκάκη» με 2-1 στον πρώτο ημιτελικό Κυπέλλου.

«Ο Ολυμπιακός έχει πάρα πολύ καλή ομάδα. Έφτασε πολύ κοντά στο να αποκλείσει τη Μαν. Γιουνάιτεντ και πιστεύω πως αδίκως δεν πέρασε. Για το σημερινό παιχνίδι, εμείς δεν ξεκινήσαμε καλά, ο Ολυμπιακός με τη γνωστή ορμή του έκλεψε πολλές μπάλες ψηλά και από δικά μας λάθη έφτιαξε δύο ευκαιρίες και πέτυχε δύο όμορφα γκολ. Εμείς μετά το 25’ αρχίσαμε να πατάμε καλύτερα, ευτυχήσαμε να πετύχουμε γκολ, αλλά μετά δεν δόθηκε η δυνατότητα σε μας, αλλά και στο παιχνίδι, να παιχτεί καλύτερο ποδόσφαιρο. Ίσως 10 εναντίον 10 ή 11 εναντίον 11… Όταν κάνει ένα λάθος ένας παίκτης μας, πρέπει να τιμωρείται, αλλά το ίδιο πρέπει να γίνεται και με την αντίπαλη ομάδα. Με λυπεί το γεγονός ότι αναγκαστήκαμε να παίξουμε τόση ώρα με παίκτη λιγότερα και αναγκαστήκαμε να κλειστούμε. Η ήττα δεν μας εκφράζει, έχουμε δύσκολο έργο στον επαναληπτικό, αλλά ελπίζω να είμαστε αυτοί που πρέπει», ανέφερε ο τεχνικός του «Δικεφάλου του Βορρά».

«Πριν το παιχνίδι ήθελα να κάνω μία δήλωση, μου είπαν από την ομάδα να μην το κάνω και δείξω μεμψιμοιρία, αλλά θα το πω τώρα… Μία νίκη είναι πάντα μία νίκη, οπότε ο Ολυμπιακός έχει ένα προβάδισμα. Ελπίζω στο δεύτερο παιχνίδι και οι δύο ομάδες να τελειώσουν τον αγώνα με 11 παίκτες, να μην δώσει πέναλτι σε καμία ομάδα και να κερδίσει ο καλύτερος. Αναγκαστήκαμε να παίξουμε άμυνα. Τα παιδιά έκαναν ότι μπορούσαν, αλλά δεν αρμόζει στον ΠΑΟΚ αυτή η εικόνα, να παίζει στο μισό γήπεδο. Για αυτό θα ήθελα να δω ένα παιχνίδι με 11 παίκτες και τις δύο ομάδες. Γιατί και οι δύο ομάδες θα μπορούσαν να κάνουν ευκαιρίες και εμείς είχαμε αρχίσει να βρίσουμε ρυθμό. Γενικά κρατήσαμε την ψυχραιμία μας μέχρι το τέλος ακόμη και χωρίς το αριθμητικό μειονέκτημα», πρόσθεσε.

Αναφορικά με το κακό ξεκίνημα του ΠΑΟΚ στο ματς τόνισε: «Δεν είχαμε την συγκέντρωση που έπρεπε από το ξεκίνημα του αγώνα. Τα παιδιά το ήξεραν, εμείς το είπαμε, παίζει και η αντίπαλη ομάδα που είναι πολύ καλή σε αυτό».

Τέλος, κληθείς να σχολιάσει την κίνηση του Αθανασιάδη να πάρει την μπάλα μετά το γκολ που πέτυχε, είπε: «Συμφωνώ ότι οι παίκτες πρέπει να προσέχουν την συμπεριφορά τους, αλλά ο Αθανασιάδης δεν έκανε τίποτα. Πήρε την μπάλα και πήγε στο κέντρο, δεν ξέρω γιατί το έκανε, αλλά δεν ήταν κάτι παράνομο και δεν καταλαβαίνω γιατί θα έπρεπε να τιμωρηθεί για αυτό».

Και οπως αντιλαμβανεστε δεν ηταν δυνατον να λειψει ο ακρως επικινδυνος για τον Ελληνικο αθλητισμο, ο προεδρος ΥΑΝΝΙS και να μην κανει δηλωσεις συμπαραστασης για το συνεταιρακι του τον Ιβαν.Τι κοινο μετωπο εναντιον του Ολυμπιακου θα ηταν αν δεν συμπαραστεκοταν ?

Αλαφούζος: «Κατέστρεψαν πάλι το ποδόσφαιρο»

Ο Γιάννης Αλαφούζος καυτηρίασε την ελληνική διαιτησία, με αφορμή-προφανώς-τα σφυρίγματα στον πρώτο ημιτελικό Κυπέλλου μεταξύ Ολυμπιακού και ΠΑΟΚ.

Αλαφούζος: «Κατέστρεψαν πάλι το ποδόσφαιρο»
Με έναν τρόπο που συνηθίζει, αλλά είχε καιρό να «χτυπήσει» σχολίασε ο Γιάννης Αλαφούζος τη διαιτησία στον πρώτο ημιτελικό Κυπέλλου μεταξύ Ολυμπιακού και ΠΑΟΚ.

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός ανήρτησε λίγο μετά το τέλος του αγώνα στο «Γ. Καραϊσκάκης» ένα καυστικό σχόλιο στο Twitter.
Και ο υποκριτικος Φαρισαισμος σε ολο του το μεγαλειο....
Εις εκ των ηθικων αυτουργων και υποτιθεμενων αντικειμενικων ηθικολογων εντεταλμενων δημοσιοκαφρος...οδυρεται...
ΠΟΙΟΙ? ΠΕΙΤΕ ΜΟΥ ΠΟΙΟΟΟΟΙ? ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΠΑΡΑΓΟΥΝ ΜΙΣΟΟΟΟΣ...?
Χτυπιεται λεμε το ατομο σε σημειο που να τον λυπασαι..αυτομαστιγωνεται...
Καλα ρε φιλαρακι..χαλαρωσε απο την κριση ειλικρινειας που την θυμηθηκες τωρα ? που ησουνα ρε κωλοτουμπα οταν συνεβαιναν ολα αυτα στην Θεσσαλονικη? που ησουνα ολον τον χρονο οταν οι λασπωδεις δηλωσεις απο τους παραγοντες που τις υπεθαλπτε και προωθουσε το εντεταλμενο ιστολογιο που υπηρετεις και που σε βαζει να γραφεις κατεντολην και παραγγελιαν?
ΑΣΕ ΡΕ...ΔΗΜΟΣΙΟΚΑΦΡΕ ΠΟΥ ΒΓΗΚΕΣ ΝΑ ΜΑΣ ΠΟΥΛΗΣΕΙΣ ΗΘΙΚΟΛΟΓΙΑ....
Ποιοι παραγουν μισος ρε παιδι μου? πειτε του να ησυχασει...

Ιδου τι λεει ο δημοσιοκαφρος...

Ποιοι "παράγουν" μίσος;

Ο Στέλιος Γρηγοριάδης υποβάλλει εύλογα ερωτήματα μετά τη σύσκεψη έξι διαιτητών που "γέννησε" ένα έκτρωμα στον αγώνα Ολυμπιακού – ΠΑΟΚ, ο οποίος ήταν αληθινός μόνο στα 31 πρώτα λεπτά.

Aναζητώ κάποιον να μου δώσει απαντήσεις στα εξής ερωτήματα, μετά τη φαρσοκωμωδία που είδαμε στο "Γ. Καραϊσκάκης":
  • Ποιος θα εγγυηθεί την ομαλή διεξαγωγή του αγώνα ρεβάνς στην Τούμπα;
  • Ποιος ευθύνεται για την πώρωση των οπαδών του ΠΑΟΚ και για το μίσος που κυριεύει τις ψυχές τους;
  • Θα φταίνε πάλι οι... “μακεδονομάχοι” δημοσιογράφοι, οι... γλάροι που πετάνε πάνω από τον Θερμαϊκό, οι... πρόσκοποι της Τούμπας και η “μιζέρια” της Θεσσαλονίκης;
  • Δεν θα φταίνε οι έξι (!) διαιτητές που διέσυραν κάθε έννοια ισονομίας και δικαιοσύνης;
Ακόμη:
  • Πώς θα ενεργήσει η ΕΠΟ για να προστατεύσει τη διοργάνωση του Κυπέλλου, που είναι δική της, εάν υποτεθεί ότι απέμεινε (και) σ' αυτή τη διοργάνωση κάποια ίχνη έστω αξιοπιστίας;
  • Ποιοι και ποιες αποφάσεις θα πάρουν για να πάψουν οι φίλοι του ποδοσφαίρου να αποτελούν αντικείμενα εμπαιγμού;
  • Ποιοι και πώς θα αποζημιώσουν όλον αυτόν τον κόσμο που επιμένει να ασχολείται με το ελληνικό ποδόσφαιρο και να το χρηματοδοτεί από το (ανύπαρκτο πια) υστέρημά του, πληρώνοντας εισιτήριο για το γήπεδο, ή συνδρομή για την τηλεόραση;
Το πιθανότερο είναι να μην απαντήσει κανείς. Ακόμη πιο πιθανό είναι να μην ενεργήσει κανείς. Πάντως, προσωπικά αρνούμαι να προσβάλουν τη νοημοσύνη μου και να μου στερούν το δικαίωμα να χαίρομαι το ποδόσφαιρο.
ΥΓ. Αληθινό αγώνα είδαμε για 31 λεπτά. Οι παίκτες του ΠΑΟΚ με παιδαριώδη λάθη έδωσαν το δικαίωμα στον Ολυμπιακό να προηγηθεί 2-0 στο πρώτο δεκάλεπτο. Προσπάθησαν να συνέλθουν, δεν κινδύνευσαν ιδιαίτερα στο επόμενο 20λεπτο και στη μοναδική αξιόλογη επίθεση που οργάνωσαν πέτυχαν γκολ χάρη σε μια ωραία σέντρα του Λίνο και το χάρισμα του φοβερού σκόρερ που λέγεται Αθανασιάδης.
Εκεί τελείωσε ο αληθινός αγώνας και άρχισε ο ψευδεπίγραφος που “σκηνοθέτησαν” οι έξι διαιτητές. Ο βασικός, οι βοηθοί, ο τέταρτος και οι διαιτητές γραμμής. Σπρώχνει δυο φορές ο Βαλντέζ (που έχει ήδη κίτρινη κάρτα) τον Αθανασιάδη που τρέχει με την μπάλα αγκαλιά προς τη σέντρα. Σπρώχνει ο Φουστέρ τον Αθανασιάδη. Την ίδια στιγμή σπρώχνει ο Στοχ τον Βαλντέζ.
Μετά από διαβουλεύσεις τριών λεπτών μεταξύ των διαιτητών, προκύπτει το απίστευτο έκτρωμα: Βγαίνει κόκκινη για τον Στοχ και κίτρινη για τον Φουστέρ, μολονότι και οι δύο υπέπεσαν στο ίδιο ακριβώς παράπτωμα, ενώ δεν βγαίνει ούτε καν κίτρινη για τον Βαλντέζ. Αντί να συνεχίσει το παιχνίδι ο ΠΑΟΚ με 10 και ο Ολυμπιακός με 9, συνεχίζει ο ΠΑΟΚ με 10 και ο Ολυμπιακός με 11... Δεν μεταδίδω άλλο... Μία μόνο λέξη: Συγχαρητήρια στον Γεωργιάδη για την τακτική και στους 10 παίκτες του ΠΑΟΚ για το πάθος τους στο χρονικό διάστημα των 60 λεπτών που ακολούθησε τη φαρσοκωμωδία...

Τι να πει κανεις μετα απο ολα αυτα που εγραψε? Εγω αναρωτιεμαι που τα βρηκε ολα αυτα? πρεπει ναχεις πολυ αρρωστο μυαλο για να τα γραψεις ολα αυτα...τι να πω? σε λιγο θα με κανει και να τον πιστεψω ρε παιδι μου...ετσι πειστικα που τα γραφει..
Μπα δεν μπορει...πρεπει να τα ψιλοπιστευει μετα απο τοσες φορες που τα γραφει..δεν ειναι καλα το παιδι..


ALEX WEB RADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου