ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Τρίτη 1 Απριλίου 2014

Αβραμίδου: "Πρέπει να το πιστέψουμε"

Αβραμίδου: "Πρέπει να το πιστέψουμε"

Αντίστροφα κυλάει πλέον ο χρόνος για το Φάιναλ Φορ του Λεν Τρόφι. "Στόχος η κατάκτηση του τροπαίου".
Ο Ολυμπιακός ταξιδεύει την Πέμπτη για την όμορφη Φλωρεντία εκεί όπου την Παρασκευή στις 19:00 θ’ αντιμετωπίσει την ρωσική Κίνεφ Κίρισι στον ημιτελικό του Φάιναλ Φορ.



Ο Ολυμπιακός επιστρέφει στα Φάιναλ Φορ δείχνοντας πως μέσα στην κρίση έχει μεγάλες φιλοδοξίες και για την Ευρώπη και μια από τις πλέον έμπειρες αθλήτριες του, η Άλκηστης Αβραμίδου, μίλησε για την μεγάλη πρόκληση της Φλωρεντίας. "Είναι πάρα πολύ σημαντικό σε τόσο δύσκολες εποχές για την Ελλάδα ο Ολυμπιακός να είναι στην ελίτ της Ευρώπης και να διεκδικεί ευρωπαϊκό τίτλο", τονίζει αρχικά η περιφερειακός του Ολυμπιακού και συνεχίζει: "Στόχος μας στην Ιταλία δεν είναι τίποτε άλλο παρά η κατάκτηση του τροπαίου. Αυτός βέβαια είναι ο στόχος και των τεσσάρων ομάδων.

Κανείς δεν πάει σ’ ένα Φάιναλ Φορ για να χάσει. Το σημαντικότερο σ’ αυτές τις διοργανώσεις είναι το θέλω των αθλητριών και η πίστη στο στόχο.

Εάν εμείς το πιστέψουμε θα το πάρουμε. Δεν θέλουμε να λέμε μεγάλα λόγια αλλά θέλουμε μέσα στο νερό να δείξουμε πως είμαστε καλύτερη ομάδα από την Κίρισι και να πάρουμε το εισιτήριο για τον τελικό.

Με τις Ρωσίδες έχουμε παίξει αρκετές φορές και είναι δύσκολος αντίπαλος. Σκληρό καρύδι όμως είμαστε και εμείς. Με καλή άμυνα και υπομονή θα τα καταφέρουμε. Πιστεύω ότι όποιος περάσει από το ζευγάρι Ολυμπιακός-Κίρισι θα πάρει και την κούπα".


ALEX WEB RADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου