ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Παρασκευή 4 Απριλίου 2014

Πηγατε να το κουκουλωσετε ε? Nα τα χαιρεστε τα ρεμαλια σας...μπαμπα και γυιο.

Πηγατε να το κουκουλωσετε ε? Nα τα χαιρεστε τα ρεμαλια σας...μπαμπα και γυιο.

04/04/2014


 Γιαυτο μετα το συμβαν της βεβηλωσης του ιερου μνημειου των αδικοχαμενων μας αδελφων στο Γ.Καραισκακης δεν ξαναειδε το φως της δημοσιοτητας η υποθεση για το ποιοι ειναι αυτοι που εκαναν αυτην την σιχαμερη πραξη αλλα και ποιας οπαδικης προτιμησης ειναι.

Αλλοι ελεγαν πως ειναι αεκτζηδες αλλοι πως δεν ηταν τιποτε, αυτο βολευε και περισσοτερο αλλοι πως μεθυσμενα παιδια ηταν μωρε, και πολλες αλλες εκδοχες αλλα η αληθεια ηταν διαφορετικη τελειως.
Και αυτο αποκαλυφθηκε απο την στιγμη που ο υιος Μπαλτακος τα εβαλε με τους βουλευτες της ΧΑ στην Βουλη ΕΝΑ ΓΕΓΟΓΟΝΟΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ  ΟΠΑΔΟΥΣ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ...ΕΜΑΣ ΜΑΣ ΝΟΙΑΖΕΙ ΟΤΙ ΚΟΥΚΟΥΛΩΘΗΚΕ Η ΥΠΟΘΕΣΗ ΑΥΤΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΠΑΜΠΑ ΜΠΑΛΤΑΚΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΑΝΑΕΙΔΕ ΤΟ ΦΩΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑΣ.
Τις παλιες καλες σχεση της ΠΑΕ ΠΑΟ με εκπροσωπους του Ναζισμου τις ξερουμε και δεν το ανακαλυψαμε τωρα.
Και επειδη πολλοι δικοι μας γαυροι δεν γνωριζουν οτι ο μπαμπας Μπαλτακος ηταν νομικός σύμβουλος της ΠΑΕ Παναθηναϊκού και τον είχε μυήσει από μικρό στην πράσινη μαγεία. Και μπορεί πλέον ο Π. Μπαλτάκος να μην εκτελεί επίσημα χρέη δικηγόρου του Παναθηναϊκού, ωστόσο πολλοί υποστηρίζουν πως δεν είναι λίγες οι φορές που «έχει βάλει πλάτη» ύστερα από μπλεξίματα των «πράσινων» οπαδών.Ο μπαμπας Μπαλτακος τον εκανε βαζελο τον γυικα του και τωρα λουζεται τις...επιλογες του.
Ο νεαρός βατραχάνθρωπος που υπηρετεί στο Λιμενικό Σώμα, είναι από τα πιο βασικά και φανατικά μέλη της «Θύρας 13». Αποτελεί όχι μόνο αναπόσπαστο μέλος του κεντρικού συνδέσμου της Λ. Αλεξάνδρας, αλλά φέρεται να έχει και καθοριστικό υπηρεσιακό ρόλο στα πράσινα «συνδεσμιακά».
Και ετσι οπως ηταν αναμενομενο και κατα τον συνηθη τροπο των λαγων συγκαλυψαν το γεγονος απο την δημοσιοτητα για να μην συνδεθει το ονομα του μπαμπα Μπαλτακου  πρωην νομικο συμβουλο του ΠΑΟ και Γ.Γ.εως τοτε της Κυβερνησης, αλλα και να μην εμπλακει το ονομα της ΠΑΕ ΠΑΟ στο συμβαν της βεβηλωσης του ιερου μνημειου των αδικοχαμενων αδελφων μας.
Ουδεν κρυπτον υπο τον ηλιον ομως...μετα το βιντεο του Κασιδιαρη για τον μπαμπα και το γηπεδικο ντου του υιου στην Βουλη βγηκαν ολα στην φορα.
 Οι γνωρίζοντες καλά τα οπαδικά, τόσο του Ολυμπιακού όσο και του Παναθηναϊκού, μετά την τελευταία ενέργεια του υιού Μπαλτάκου, έφεραν στο μυαλό τους το περιστατικό που συνέβη στο Καραϊσκάκη και οι συγκρισεις ηταν...αναποφεκτες..

Ας κανουμε λοιπον σύγκριση της φωτογραφιας από το κλειστό κύκλωμα του γηπέδου «Καραϊσκάκη»  με αυτές του Δημήτρη Μπαλτάκου από τη Θύρα 13 .



















Αραγε θα ζητησει επισημα συγγνωμη η ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ για το οργανωμενο ρεμαλι της ?
Σιγα να μην συμβει κατι τετοιο....






ALEX WEB RADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου