ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Δευτέρα 31 Μαρτίου 2014

Γέμισε «κατασκόπους» το Καραϊσκάκη

Γέμισε «κατασκόπους» το Καραϊσκάκη

31/03/2014
 
 Πλήθος σκάουτερ βρέθηκαν στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης», με το μεγαλύτερο
 ενδιαφέρον να είναι στραμμένο στον Νίκο Βέργο αλλά και τον Ρομπέρτο.

Γέμισε «κατασκόπους» το Καραϊσκάκη

Παρότι το πρωτάθλημα έχει κριθεί και ο Ολυμπιακός αντιμετώπισε τον υποβιβασμένο Άρη, αρκετοί σκάουτερ ξένων συλλόγων βρέθηκαν στον Καραϊσκάκη για να «τσεκάρουν» ποδοσφαιριστές των Πειραιωτών.

Συγκεκριμένα, οι εκπρόσωποι των ομάδων έδωσαν το «παρών» στα επίσημα του φαληρικού γηπέδου, με σκοπό να διαπιστώσουν από κοντά την αξία ορισμένων παικτών.

Όπως γράφει ο «Γαύρος», στο Φάληρο βρέθηκε άνθρωπος της Λίβερπουλ και είχε στραμμένη την προσοχή του στον Ρομπέρτο αλλά και στον Νίκο Βέργο, ο οποίος είχε πάρει χρόνο συμμετοχής στον επαναληπτικό με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για τους «16» του Champions League.

Για τους συγκεκριμένους παίκτες φέρεται να ήρθε η Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης. Επίσης, στο Καραϊσκάκη πήγε σκάουτερ από την Στουτγκάρδη, η οποία εξετάζει την περίπτωση του Γιάννη Μανιάτη.

Τέλος, στο φαληρικό γήπεδο ήταν και εκπρόσωπος της Στόουκ Σίτι, η οποία δεν αποκλείεται να είναι μία από τις δύο αγγλικές ομάδες που παρακολουθούν την πρόοδο του Τζόελ Κάμπελ στην Ελλάδα.

Στο «Γεώργιος Καραϊσκάκη» ήρθαν και άνθρωποι των Τορίνο, Κιέβο, Άντερλεχτ και πραγματοποιούν γενικό… σκάουτινγκ στο ελληνικό πρωτάθλημα.

ALEX WEB RADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου