ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Σάββατο 5 Απριλίου 2014

Τα εισιτήρια με τον Απόλλωνα

Τα εισιτήρια με τον Απόλλωνα

Στη UNICEF θα διατεθούν τα έσοδα από τα εισιτήρια του αγώνα με τον Απόλλωνα, μετά τον οποίο θα γίνει η φιέστα για το 41ο!




H ΠΑΕ Ολυμπιακός, ανακοινώνει ότι όλα τα έσοδα από το παιχνίδι με τον Απόλλωνα, μετά το οποίο θα ακολουθήσει η φιέστα-εορτασμός για την κατάκτηση του 41ου πρωταθλήματος, θα διατεθούν στη UNICEF.

Τα εισιτήρια του αγώνα με τον Απόλλωνα, θα διατίθενται από τα εκδοτήρια του σταδίου «Γ. Καραϊσκάκης», που βρίσκονται έξω από τη Θύρα 25, από την Παρασκευή 04/04 με ώρες διάθεσης 10:00-18:00, από την Δευτέρα 7/4 έως και την Παρασκευή 11/4 από τις 10.00 έως 18:00, το Σάββατο 12/4 από 10:00 έως 16:00 και την Κυριακή 13/4 από 10:00 έως την έναρξη του αγώνα.
Εισιτήρια διατίθενται και μέσω Internet (www.olympiacos.org) από την Πέμπτη 03/04 έως την εξάντλησή τους. Η παραλαβή των εισιτηρίων θα πραγματοποιείται ή με την λειτουργία Print@Ηome (παραλαβή των εισιτηρίων στο email) ή από τα εκδοτήρια του σταδίου «Γ. Καραϊσκάκης», με την επίδειξη Δελτίου Αστυνομικής Ταυτότητας και του επιβεβαιωτικού email συναλλαγής, με τις ανωτέρω ώρες λειτουργίας.

Οι τιμές των εισιτηρίων είναι οι ακόλουθες: 5 €, 10 €, 15 €, 20 € & 50 € (VIP).

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός ενημερώνει τους φιλάθλους της ομάδας ότι για τον συγκεκριμένο αγώνα δεν χρειάζεται κάρτα φιλάθλου του Ερασιτέχνη ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ για αγορά εισιτηρίων.
Τα εισιτήρια είναι ονομαστικά και κάθε φίλαθλος μπορεί να τα προμηθευτεί εφόσον επιδείξει το Δελτίο Αστυνομικής Ταυτότητάς του.
Φίλαθλοι, παρακαλούμε για την προστασία σας, να προμηθεύεστε εισιτήρια ΜΟΝΟ από τα επίσημα σημεία πώλησης της ΠΑΕ Ολυμπιακός.


ALEX WEB RADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου