ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Παρασκευή 4 Απριλίου 2014

Παίρνει χρόνο ο Σιόβας, επιστρέφει και ο Ιμπαγάσα

Παίρνει χρόνο ο Σιόβας, επιστρέφει και ο Ιμπαγάσα

Ο Δημήτρης Σιόβας αναμένεται να πάρει χρόνο συμμετοχής στα εναπομείναντα ματς πρωταθλήματος, ενώ ο Ιμπαγάσα θα είναι επίσης διαθέσιμος για το παιχνίδι με τον ΠΑΣ Γιάννινα αλλά και την Τούμπα.
Η στιγμή που ο Δημήτρης Σιόβας θα φορέσει ξανά τα "ερυθρόλευκα" και θα πατήσει το χορτάρι σε επίσημο παιχνίδι, δεν αργεί. Για την ακρίβεια είναι κάτι παραπάνω από κοντά.

Ο διεθνής στόπερ προπονείται εδώ και αρκετές ημέρες μαζί με την υπόλοιπη ομάδα και φυσικά σε κανονικούς ρυθμούς. Απέναντι σε ΠΑΣ Γιάννινα και Απόλλωνα Σμύρνης, τα δύο εναπομείναντα ματς της Super League για τον Ολυμπιακό, ο Σιόβας αναμένεται να πάρει χρόνο συμμετοχής.

Ο ίδιος αισθάνεται πανέτοιμος ακόμη και για τον επαναληπτικό Κυπέλλου με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα, αλλά δεν είναι εύκολο μετά από ένα τρίμηνο απουσίας να μπει σε ένα παιχνίδι ιδιαίτερων απαιτήσεων όπως αυτό με τον "Δικέφαλο", όπου η κλωτσιά αναμένεται να πέσει σύννεφο.

Όμως στο εκτός με τα Γιάννινα και την αναμέτρηση με τον Απόλλωνα στο Φάληρο, πιθανότατα ο 25χρονος στόπερ θα πάρει χρόνο συμμετοχής.

Πολύ ή λίγο θα εξαρτηθεί από τον ίδιο και τον Μίτσελ, ωστόσο το σημαντικό είναι πως θα επιστρέψει κανονικά στην ενεργό δράση, στην προσπάθεια του να προλάβει και το Μουντιάλ της Βραζιλίας το καλοκαίρι.

Από εκεί και πέρα, σε κανονικούς ρυθμούς εκγύμνασης έχει επιστρέψει και ο Αριέλ Ιμπαγάσα, μετά την θλάση που τον ταλαιπώρησε για κάμποσο διάστημα.

Ο "Κάνιο" θα είναι στην διάθεση του προπονητή του για το παιχνίδι στους "Ζωσιμάδες". Ο Αργεντίνος βέβαια αυτό που σκέφτεται -και είναι λογικό-, είναι ο επαναληπτικός με τον ΠΑΟΚ. Εκεί θέλει να βρίσκεται σε καλή κατάσταση και να βοηθήσει τον Ολυμπιακό να φύγει με την πρόκριση από την Τούμπα.

Το παλεύει ο Ιμπαγάσα, αλλά όλα είναι απόφαση του προπονητή του. Άλλωστε μέχρι τις 16 Απριλίου υπάρχει ακόμη καιρός.

Όπως και για τον Χαβιέρ Σαβιόλα. Όχι, ο 32χρονος άσος δεν αντιμετωπίζει πλέον κάποιο πρόβλημα τραυματισμού καθώς έχει επιστρέψει σε κανονικούς ρυθμούς προπόνησης και κόντρα στον ΠΑΟΚ αγωνίστηκε για κάτι παραπάνω από 10 λεπτά.

Είναι όμως φανερά εκτός ρυθμού, κάτι φυσιολογικό, καθώς έλειπε από την αγωνιστική δράση για περίπου 40 ημέρες. Οπότε θέλει αγωνιστικά λεπτά στα πόδια του για να βρει πατήματα.

Και αυτό θα γίνει μέσω των αναμετρήσεων με ΠΑΣ και Απόλλωνα, με τον Σαβιόλα να κάνει και κάποια έξτρα προγράμματα προπόνησης στο Αθλητικό Κέντρο Ρέντη.


ΑLEX WEB RADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου