ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Τρίτη 1 Απριλίου 2014

H αποστολη του Ολυμπιακου

H αποστολη του Ολυμπιακου

01/04/2014
 
 Με τους Σιαβόλα και Φουστέρ, που προπονήθηκαν κανονικά και την Τρίτη, να συμπεριλαμβάνονται στην αποστολή θα αντιμετωπίσει ο Ολυμπιακός τον ΠΑΟΚ στον πρώτο ημιτελικό του Κυπέλλου. Εκτός ο Βέργος.

«Γεμάτος» Ολυμπιακός

Χωρίς –σοβαρά- προβλήματα ολοκλήρωσε την προετοιμασία του ο Ολυμπιακός την Τρίτη για την αυριανή αναμέτρηση απέναντι στον ΠΑΟΚ. Ο Μίτσελ είδε τους Χαβιέ Σαβιόλα και Νταβίντ Φουστέρ να προπονούνται κανονικά για ακόμη μία μέρα και τους συμπεριέλαβε στην αποστολή, που ανακοίνωσε μετά το τέλος του προγράμματος.

Μοναδικό πρόβλημα για τον Ισπανό είναι ο Νίκος Βέργος. Ο νεαρός επιθετικός δεν κατάφερε να προπονηθεί την Τρίτη, λόγω ενοχλήσεων στον ορθό κοιλιακό, με αποτέλεσμα να αποκλειστεί από τους «εκλεκτούς» για τον πρώτο ημιτελικό του Κυπέλλου.

Αναλυτικά: Μέγιερι, Ρομπέρτο, Κάμπελ, Ντομίνγκεζ, Φουστέρ, Χολέβας, Μανιάτης, Μανωλάς, Μαρκάνο, Εντινγκά, Παπαδόπουλος, Πέρεζ, Σάλιακας, Σαλίνο, Σάμαρης, Σαβιόλα, Βαλντέζ, Βούρος.

Δουλειά σε τακτική και στημένα

Οι «ερυθρόλευκοι» παραμονή του ντέρμπι δούλεψαν δίνοντας έμφαση στην τακτική. Ο Μίτσελ έριξε το βάρος στην ανάπτυξη του παιχνιδιού και στο πρέσινγκ των ποδοσφαιριστών του.

Αξίζει να σημειωθεί, ότι οι Χολέμπας, Φουστέρ, Τσόρι και Μασάντο έμειναν και μετά το τέλος του προγράμματος στις εγκαταστάσεις του Ρέντη και δούλεψαν στις εκτελέσεις φάουλ.

Τέλος, ο Αριέλ Ιμπαγάσα προπονήθηκε κανονικά ενώ ο Δημήτρης Σιόβας ακολούθησε έξτρα ατομικό πρόγραμμα.

ALEX WEB RADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου