ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Τρίτη 1 Απριλίου 2014

Για το απόλυτο στην Α1 με ΠΑΟΚ

Για το απόλυτο στην Α1 με ΠΑΟΚ

Ο Ολυμπιακός "φιλοξενεί' τον ΠΑΟΚ την Τετάρτη (13:00) στο Κολυμβητήριο του Πειραιά. Βλάχος: "Τα δύσκολα αρχίζουν από εδώ και πέρα".
Την 22η νίκη του σε ισάριθμα παιχνίδια έτσι ώστε να ολοκληρώσει με το απόλυτο των νικών τις υποχρεώσεις του στην κανονική περίοδο του Πρωταθλήματος Πόλο της Α1 Ανδρών θέλει να πετύχει την Τετάρτη (13:00) στο Κολυμβητήριο του Πειραιά ο Ολυμπιακός απέναντι στον ΠΑΟΚ.


Η ομάδα του Θόδωρου Βλάχου έχει εξασφαλίσει ήδη το απόλυτο πλεονέκτημα έδρας στα πλέι οφ και με νίκη επί του ΠΑΟΚ θα φτάσει στο απόλυτο (22/22) για 7η φορά στην ιστορία της στην Α1.

Η ομάδα μας είχε πετύχει το απόλυτο το 2002, το 2007, το 2008, το 2009, το 2010 και το 2013. Ο Ολυμπιακός δεν έχει προβλήματα τραυματισμών και συνεχίζει την προετοιμασία του για τα πλέι οφ και φυσικά για το παιχνίδι της Τετάρτης 9 Απριλίου με την Προ Ρέκο στον Πειραιά.

Ο τεχνικός μας Θόδωρος Βλάχος μιλώντας για τον αγώνα σημείωσε: "Σίγουρα θέλουμε νίκη για να τελειώσουμε με το απόλυτο των βαθμών στην κανονική περίοδο. Η ομάδα είχε πολύ καλή παρουσία έως τώρα στο Πρωτάθλημα αλλά όλα θα κριθούν, όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος στα πλέι οφ. Τα δύσκολα αρχίζουν από εδώ και πέρα αλλά η ομάδα είναι έτοιμη για να πετύχει τους στόχους της".


ALEX WEB RADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου