ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Παρασκευή 4 Απριλίου 2014

Έτοιμος για Εφές ο Ολυμπιακός (video)

Έτοιμος για Εφές ο Ολυμπιακός (video)

04/04/2014
 Χωρίς νεότερα προβλήματα ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Ολυμπιακού ενόψει του αυριανού (4/4, 21:00) κρίσιμου αγώνα κόντρα στην Αναντολού Εφές στο «Αμπντί Ιπεκτσί».

Έτοιμος για Εφές ο Ολυμπιακός (video)
Με προπόνηση που έγινε στο «Αμπντί Ιπεκτσί», όπου θα διεξαχθεί η αυριανή αναμέτρηση της 13ης αγωνιστικής του 5ου ομίλου του Top 16 της Ευρωλίγκας, ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Ολυμπιακού. Ο Γιώργος Μπαρτζώκας, είδε όλους τους παίκτες του να βγάζουν κανονικά το πρόγραμμα και πλην των τραυματιών Πρίντεζη και Περπέρογλου που έμειναν στην Ελλάδα, θα έχει άπαντες διαθέσιμους για το κρίσιμο παιχνίδι.


Πριν την προπόνηση, τα μέλη του προπονητικού τιμ, οι παίκτες και τα στελέχη της ΚΑΕ που βρίσκονται στην Κωνσταντινούπολη, είχαν εγκάρδια συνομιλία με τον προπονητή της Εφές, Βαγγέλη Αγγέλου, καθώς την ώρα που άρχιζε η προπόνηση του Ολυμπιακού, ολοκληρωνόταν αυτή της τουρκικής ομάδας. Ο πρώην προπονητής των «ερυθρόλευκων» (σ.σ. βοηθός του Ντούσαν Ίβκοβιτς) μίλησε με τον γυμναστή της ομάδας Ανδρέα Γκατζούλη, τους πρώην παίκτες του σε πολύ καλό κλίμα. Φυσικά, δεν έλειψαν και οι συζητήσεις με τα άλλα δύο πρώην μέλη της «ερυθρόλευκης» οικογένειας, Τζαμόν Γκόρντον και Κώστα Βασιλειάδη.

Μετά τη προπόνηση, οι παίκτες πήγαν για φαγητό και ξεκούραση στο ξενοδοχείο, ενώ αύριο το πρωί, θα μεταβούν για λίγη ώρα και πάλι στο γήπεδο, για το καθιερωμένο χαλάρωμα με σουτ και τις τελευταίες ασκήσεις τακτικής και τις οδηγίες του προπονητικού τιμ. Τέλος, οι πρωταθλητές Ευρώπης, υπολογίζεται πως θα έχουν τη συμπαράσταση περίπου 200 οπαδών τους από τη Βόρεια Ελλάδα, οι οποίοι όπως και πέρυσι, αναμένεται να κάνουν αισθητή την παρουσία τους.

* Το ενδιαφέρον των τούρκων φιλάθλων για το παιχνίδι είναι μειωμένο, καθώς ο αποκλεισμός της Εφές του έχει απογοητεύσει. Έτσι οι εκτιμήσεις κάνουν λόγο για σχεδόν άδειες εξέδρες αύριο στο «Αμπντί Ιπεκτσί».


ALEX WEB RADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου