ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Κυριακή 9 Ιανουαρίου 2011

Χαμός στο νησί (video)

Χαμός στο νησί (vid)
8 | 1 | 2011
Στην Κέρκυρα βρίσκεται από το απόγευμα του Σαββάτου ο Ολυμπιακός και έγινε χαμός από τους 200 οπαδούς που υποδέχτηκαν την ομάδα. Δείτε βίντεο.

Θρύλος και Κέρκυρα κοντράρονται στο νησί για τη 17η αγωνιστική της Superleague και οι ερυθρόλευκοι είναι έτοιμοι για τη νίκη. Δεν αντιμετωπίζουν πολλά προβλήματα, ξέρουν τί πρέπει να κάνουν για να φτάσουν στην επιτυχία και πλέον όλα εξαρτώνται από αυτούς.
Η αποστολή έφτασε στην Κέρκυρα στις 19.10 το απόγευμα του Σαββάτου και η πτήση πήγε μία χαρούλα. Όλα ήταν καλά με λίγα λόγια και πλέον οι ερυθρόλευκοι θα κερδίσουν την επομένη την Κέρκυρα, δίχως να αντιμετωπίσουν πολλούς πονοκεφάλους.

Αξίζει να τονιστεί, πως ο ερυθρόλευκος κόσμος ήταν και αυτός εκεί για να υποδεχτεί την ομάδα μας και 200 οπαδοί έκαναν το αεροδρόμιο μικρό Ναό και φώναζαν συνεχώς στους παίκτες μας "Νάτοι νάτοι οι πρωταθλητές".
Το αεροδρόμιο ήταν κατακόκκινο από τους ΓΑΥΡΟΥΣ που βρέθηκαν εκεί και πραγματικά φανταστείτε τί έχει να γίνει στον αγώνα που θα διεξαχθεί την Κυριακή.
Η κατάσταση ήταν πραγματικά εκπληκτική. Οι οπαδοί μας φώναζαν συνεχώς για τους παίκτες και πολλοί άκουσαν τα ονόματά τους. Ένας από αυτούς ήταν ο Μιραλάς, που άκουσε το... γνωστό του σύνθημα. Από εκεί και πέρα, ακολούθησε ο Πάντελιτς, αλλά και άλλοι, που έχουν καταφέρει να αφήσουν τη δική τους σφραγίδα στην ομάδα φέτος.

Από εκεί και πέρα, κόρνες, καπνογόνα και καραμούζες έκαναν το νησί να ξυπνήσει, κάτι που δείχνει πως ο κόσμος του Θρύλου είναι κοντά, όπου και να αγωνίζεται η ομάδα μας. Ο Θρύλος είναι ένας, μοναδικοί οι οπαδοί μας και μετά από περίπου 20 λεπτά μπόρεσαν να αφήσουν το πούλμαν να αποχωρήσει.
Δεν είναι υπερβολή να αναφερθεί πως έγινε χαμός στο νησί. Τέτοιοι οπαδοί δεν υπάρχουν πουθενά στην Ελλάδα και πραγματικά η υποστήριξή τους είναι αξιομνημόνευτη.
Δείτε την υποδοχή στην Κέρκυρα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου