ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Τρίτη 29 Μαρτίου 2011

ΟΙ ΔΙΑΛΟΓΟΙ ΤΟΥ ΠΡΑΣΙΝΟΥ Δ.Σ.....ΑΠΟΛΑΥΣΤΕ ΤΗΝ ΥΠΕΡΟΧΗ ΑΤΜΟΣΦΑΙΡΑ !!!

ΟΙ ΔΙΑΛΟΓΟΙ ΤΟΥ ΠΡΑΣΙΝΟΥ Δ.Σ.....ΑΠΟΛΑΥΣΤΕ ΤΗΝ ΥΠΕΡΟΧΗ ΑΤΜΟΣΦΑΙΡΑ !!!

Όλη την περασμένη εβδομάδα… ηχούσαν δυνατά τα τύμπανα του πολέμου, αλλά ευτυχώς για τον Παναθηναϊκό και τον κόσμο του στο πολυαναμενόμενο διοικητικό συμβούλιο της ΠΑΕ κυρίευσαν οι ήπιοι τόνοι, έστω κι αν δεν έλλειψε το… αλατοπίπερο που ήταν κάποιοι διάλογοι σε έντονο ύφος μεταξύ των παραβρισκόμενων.
Πάντως όσο αφορά τους δύο ισχυρούς πόλους δηλαδή τον Γιάννη Βαρδινογιάννη και τον Νικόλα Πατέρα, τα πράγματα ήταν ήρεμα ανάμεσα τους. Οι άλλοι δύο της πολυμετοχικότητας, ο Ανδρέας Βγενόπουλος με τον Παύλο Γιαννακόπουλο δεν έδωσαν το παρών, με τον Τζίγγερ να ρωτάει τον Μάνο Μαυροκουκουλάκη για την απουσία του «Βγενό» λέγοντας του «εσύ τι είσαι δικηγόρος του Βγενόπουλου; Δεν είσαι μέτοχος. Που είναι αυτός;».
Αναλυτικά κάποιοι διάλογοι

Η πρώτη ένταση
 «Μαυροκουκουλάκης: Εγώ προτείνω να υπάρξει μια τεχνική επιτροπή με τους Αντωνιάδη και Δομάζο που θα αποφασίζουν. Δεν γίνεται να έχουμε πρόεδρο βολεϊμπολίστα!
Τζίγγερ: Εσύ ποιος είσαι που θα πεις τι θα γίνει; Δεν είσαι μέτοχος. Είσαι ο δικηγόρος του Βγενόπουλου, ο οποίος δεν είναι εδώ και είναι ο υπεύθυνος για όλη αυτή την κατάσταση. Είναι... εξαφανισμένος! Η πολυμετοχικότητα έχει αποτύχει.
Μαυροκουκουλάκης: Εγώ είμαι ταξίαρχος!
Αντωνιάδης: Κύριε Βαρδινογιάννη η πολυμετοχικότητα δεν απέτυχε. Πήραμε ένα πρωτάθλημα στα δύο χρόνια και ένα κύπελλο. Εσείς δεν ντρέπεστε να μιλάτε που πήρατε ένα πρωτάθλημα στα δεκατέσσερα χρόνια.
 Τζίγγερ: Δηλαδή την πρώτη χρονιά δεν πηγαίναμε για πρωτάθλημα και είστε ευχαριστημένος;

Δομάζος:  Εσύ δεν ξέρεις από μπάλα. Γιατί μιλάς;
Τζίγγερ: Μην σας νοιάζει τι θα κάνω εγώ. Ας βάλουν όλοι οι μέτοχοι το ποσοστό τους και θα δούμε τι θα γίνει. Είναι δύσκολες εποχές, δεν επιτρέπονται ανοίγματα.

Πολέμης: Πιστεύω ότι πρέπει να κάνουμε μια αύξηση που μπορεί να φτάσει μέχρι και 25εκ. ευρώ! Εγώ είμαι διατεθειμένος να μπω με το ποσοστό μου και να βοηθήσουμε την ομάδα σε μία δύσκολη οικονικά περίοδο.

Τζίγγερ: Δεν γίνονται αυτά που λες. Δεν γίνεται αυτό. Επί της ουσίας μιλάμε για το μοντέλο των περασμένων χρόνων που βλέπετε που μας έχει φέρει.
Το... ντου του Πατέρα
 Ο Νικόλας Πατέρας πήγε με περίπου 20 πρωτοσέλιδα των δύο Παναθηναϊκών εφημερίδων όπου... αποθέωναν τις μεταγραφές επί της προεδρίας του και τώρα «κράζουν»! «Δείτε εδώ κάποια πρωτοσέλιδα. Πως έγραφαν καλά λόγια για τους παίκτες που φέραμε και τώρα με κατηγορούν ότι άφησα την ομάδα γυμνή. Πήραμε το νταμπλ, έχουμε παίκτες αξίας. Έκανα και λάθη. Δείτε που πήγαν τα λεφτά. Πήγαν στην ενίσχυση της ομάδας. Οι μεταγραφές είναι λαχεία. Ποτέ δεν έκανα κάτι με δόλο. Πάντα κοιτούσα το καλό της ομάδας. Προσπαθούσα να κάνω τον εξισσοροπιστή έχοντας από την μία τον Βγενόπουλο να θέλει να ρίχνω λεφτά και από την άλλη τον Τζίγγερ να μου λέει να είμαι συνετός» είπε ο Πατέρας.
Τζίγγερ: Οι εφημερίδες την δουλειά τους κάνουν.
Πατέρας: Έφερα έναν παίκτη τον Ροντρίγκο Σόουζα. Η εισήγηση που είχε γίνει και από τον Αντωνίου και από τον Βέλιτς ήταν θετικές. Αλλά Γιάννη όταν οι εφημερίδες βρίζουν τις μετόχους πάλι την δουλειά τους κάνουν;
 «Είναι πολλά για Βύντρα»
 Από κει και πέρα, ο Αδαμάντιος Πολέμης τάχθηκε κατά της ανανέωσης του Βύντρα, γιατί όπως είπε «είναι πολλά τα λεφτά για την ανανέωση του Λουκά. Δεν συμφωνώ». Τελικά η ανανέωση πέρασε με ψήφους 3 υπέρ και 1 κατά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου