ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Τετάρτη 18 Μαΐου 2011

Ραγδαίες εξελίξεις στον Ερασιτέχνη

Ραγδαίες εξελίξεις στον Ερασιτέχνη

Μπορεί στο τελευταίο ΔΣ του Ολυμπιακού να ανακοινώθηκε ότι οι εκλογές στον ερασιτέχνη θα γίνουν ως το τέλος Ιουνίου, αλλά όλα εξελίσσονται ραγδαία και εντός του μήνα μπορεί να έχουμε νέα διοίκηση στην πλατεία Αλεξάνδρας με άρωμα Θύρας-7.
Μπορεί στο τελευταίο ΔΣ του Ολυμπιακού να έγινε γνωστό ότι οι εκλογές στον ερασιτέχνη θα γίνουν μέχρι τα τέλη Ιουνίου, αλλά όλα εξελίσσονται ραγδαία και μέσα στον Μάη μπορεί να έχουμε νέα διοίκηση στην πλατεία Αλεξάνδρας με άρωμα Θύρας-7.
Το σχήμα με επικεφαλής τον Μιχάλη Κουντούρη προχωράει, η ΠΑΕ εξέφρασε τη συμπάθεια της, ενώ αύριο αναμένεται να πράξει κάτι ανάλογο και η ΚΑΕ, προκειμένου να υπάρξει συσπείρωση για τη σωτηρία του ερασιτέχνη. Από τα σημερινά πρόσωπα της προσωρινής διοίκησης ελάχιστοι θα επιβιώσουν, ενώ θα ζητηθεί και η οικονομική συνδρομή της τελευταίας μόνιμης διοίκησης του ερασιτέχνη.

Τη Δευτέρα εξάλλου ξεκινάει η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας και ο ερασιτέχνης πρέπει να είναι επί ποδός για να υποδεχθεί τις συνδρομές των νέων μελών. Αυτά τα χρήματα θα αποτελέσουν το οξυγόνο για την επιβίωση των τμημάτων και με τα χρήματα που αναμένονται την επόμενη εβδομάδα από τα SMS θα πληρωθούν παίκτες-τριες, προπονητές και οφειλές.
www.redplanet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου