ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Πέμπτη 19 Μαΐου 2011

«Ποτέ σε ΠΑΟ και ΑΕΚ»

«Ποτέ σε ΠΑΟ και ΑΕΚ»

19 Μαΐου, 2011 
papadopoulos-kiriakosΟ Κυριάκος Παπαδόπουλος παραχώρησε συνέντευξη στο περιοδικό «Present Days» και μίλησε για την ζωή του στη Σάλκε, τις διαφορές ανάμεσα στο ελληνικό και το γερμανικό πρωτάθλημα ενώ ξεκαθάρισε ότι δεν θα πήγαινε ποτέ στον ΠΑΟ ή στην ΑΕΚ αλλά θα γυρνούσε στην Ελλάδα μόνο για χάρη του Ολυμπιακού.
Αναλυτικά η συνέντευξη του Κυριάκου Παπαδόπουλου στο περιοδικό «Present Days»,
Πέραν της Σάλκε, πριν φύγεις από τον Ολυμπιακό υπήρχαν άλλες ομάδες από το εξωτερικό που να σε πλησίασαν έστω κι ανεπίσημα; «Υπήρχαν πολλές ομάδες που με πλησίασαν πριν τη Σάλκε, όπως η Τότεναμ, η Τζένοα κι όχι μόνο. Πιστεύω, όμως, πως έκανα τη σωστή επιλογή και νοιώθω δικαιωμένος».

Ποιος είναι ο καλύτερος σου φίλος στη γερμανική ομάδα; «Εννοείται ότι κάνω παρέα με τους όλους τους έλληνες της Γερμανίας, αλλά καλύτεροι φίλοι μου είναι ο Σαρπέι κι ο Νόιερ».
Ποιες είναι οι διαφορές ανάμεσα στο ελληνικό και στο γερμανικό πρωτάθλημα; «Γενικότερα είναι πιο οργανωμένο το πρωτάθλημα. Στην Γερμανία βλέπουν το ποδόσφαιρο ως χαρά και διασκέδαση».
Υπήρξε κάποιος παίκτης από τη Γερμανία που να σε ρώτησε για το ελληνικό πρωτάθλημα και κάποια ομάδα του, λόγω του ότι δέχθηκε κάποια κρούση για μεταγραφή κι, αν ναι, ποιος; «Δεν τους ενδιαφέρει πολύ το ελληνικό πρωτάθλημα. Δεν μιλάμε γι' αυτό. Υπήρχε το χειμώνα ενδιαφέρον για τον Γιεντρίσεκ από τον Παναθηναϊκό, αλλά δεν με ρώτησε -για παράδειγμα- πώς είναι το δικό μας πρωτάθλημα και αν άξιζε να έρθει στην Ελλάδα».
Ποιος φταίει για το γεγονός πως στον Ολυμπιακό δεν έπαιξες πολύ; «Δεν μπορώ να το χρεώσω σε κάποιον. Δεν ξέρω τι έφταιξε και δεν αγωνίστηκα στον Ολυμπιακό. Τώρα είμαι παίκτης της Σάλκε και παίζω εδώ».
Μήπως δεν έκανες εσύ κάτι καλά στο διάστημα της παραμονής σου στο λιμάνι; «Όχι. Αυτό που ήταν να κάνω, το έκανα όσο καλύτερα μπορούσα. Τώρα αν δεν πήρα ευκαιρίες είναι άλλο θέμα».
Έχεις μιλήσει με καλά λόγια για τον Τιμούρ Κετσπάγια κατά το παρελθόν. Θεωρείς ότι θα μπορούσε να δείξει περισσότερα πράγματα στον Ολυμπιακό; Αδικήθηκε; «Σίγουρα ήταν καλός προπονητής, αλλά έφυγε γρήγορα. Ήταν πολύ δίκαιος. Δεν καταλάβαινε από ονόματα. Αν ήσουν καλός στην προπόνηση, σου έδινε την ευκαιρία να παίξεις. Αυτό ήταν το προτέρημα του. Ήταν καλός στην δουλειά του».
Οι σχέσεις σου με τον κ. Μαρινάκη ποιες είναι; Έχετε μιλήσει καθόλου; «Δεν έχουμε μιλήσει ποτέ με τον κ. Μαρινάκη. Δεν τον γνωρίζω».
Από τη στιγμή που έγινε γνωστό ότι θα φύγεις από τον Ολυμπιακό, υπήρξε μήπως κάποια εμπλοκή άλλης ομάδας προκειμένου να σε προλάβει; «Υπήρχαν ομάδες, όπως είπα και στην αρχή, που ενδιαφέρονταν για μένα. Εγώ όμως είχα πάρει την απόφαση μου να πάω στην Σάλκε».
Το ενδεχόμενο να επιστρέψεις κάποια στιγμή στην Ελλάδα πώς το βλέπεις; «Στο άμεσο μέλλον δεν το σκέφτομαι με τίποτα να γυρίσω».
Θα συζητούσες μια καλή πρόταση από τον Παναθηναϊκό ή την ΑΕΚ; «Όχι, δεν θα συζητούσα. Και δεν με ενδιαφέρει καθόλου αυτή την στιγμή το ελληνικό πρωτάθλημα. Για μένα τον πρώτο λόγο τον έχει ο Ολυμπιακός που είναι και η ομάδα που με ανέδειξε».
Ένα μήνυμα που θα ήθελες να στείλεις στον κόσμο του Ολυμπιακού; «Να παραμείνουν φανατικοί, να στηρίζουν την ομάδα. Τους ευχαριστώ για την αγάπη που μου έδειξαν, όταν ήμουν και εγώ παίκτης του Ολυμπιακού».
www.olympiacos24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου