ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Σάββατο 21 Μαΐου 2011

Εφικτό του Βαλντέζ και θέλει κιόλας!



Εφικτό του Βαλντέζ και θέλει κιόλας!
 21/5/2011
Η περίπτωση του επιθετικού της Έρκουλες, Νέλσον Βαλντέζ, συγκεντρώνει όλο και περισσότερες πιθανότητες να έχει ευτυχή κατάληξη για τον Ολυμπιακό. Το γράφαμε χθες και έτσι είναι. Ο 27χρονος άσος δείχνει σε πρώτη φάση θετικός να έρθει στη χώρα μας και να φορέσει την ερυθρόλευκη φανέλα. Έχει τα χαρακτηριστικά του παίκτη που θέλει ο Βαλβέρδε, ενώ και η τιμή του δεν είναι απαγορευτική.

Η περιπέτειά του στην Ισπανία για τον ίδιο ήταν αρκετά καλή, καθώς σε 25 αναμετρήσεις κατάφερε να πετύχει 8 γκολ σε ένα από τα πιο δύσκολα πρωταθλήματα του κόσμου.

Από την στιγμή που η Έρκουλες έπεσε κατηγορία, ο Παραγουανός μπορεί να εκμεταλλευθεί τον ειδικό όρο που έχει στο συμβόλαιό του και να μείνει ελεύθερος. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο ίδιος θα ήταν ικανοποιημένος με ένα συμβόλαιο που θα του απέφερε περίπου 1,5 εκατομμύρια ευρώ ετησίως.

Το Τσάμπιονς Λιγκ σε συνδυασμό με την καλή οικονομική πρόταση μπορούν να φέρουν τον παίκτη στην Ελλάδα και τον Ολυμπιακό.

Σήμερα στην εφημερίδα Πρωταθλητής δημοσιεύονται δηλώσεις του Βαλντέζ που επιβεβαιώνουν το χθεσινό ρεπορτάζ: «Αύριο παίζουμε το τελευταίο μας παιχνίδι στη σεζόν και αμέσως μετά θα ασχοληθώ αποκλειστικά με την μεταγραφή μου. Ο Ολυμπιακός με ενδιαφέρει. Αποτελεί μια πολύ ελκυστική και ενδιαφέρουσα προοπτική για μένα. Θέλω όμως να δω έμπρακτο ενδιαφέρον. Αν θέλουν μπορώ από Δεύτερα να πάρω το αεροπλάνο και να πάω στην Αθήνα για να συζητήσουμε από κοντά. Είμαι έτοιμος και διαθέσιμος».
www.rednews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου