ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Πέμπτη 19 Μαΐου 2011

Ανακοινώθηκαν οι τιμές στα διαρκείας! (ΑΝΑΛΥΤΙΚΟΙ ΠΙΝΑΚΕΣ!)


“Στηρίζουμε αυτούς που μας στήριξαν!” – Ανακοινώθηκαν οι τιμές στα διαρκείας! (ΑΝΑΛΥΤΙΚΟΙ ΠΙΝΑΚΕΣ!)

19 Μαΐου, 2011 
ΚΕΡΚΙΔΑΞεκάθαρη, ντόμπρα και ιδιαίτερα ανταποδοτική για όσους στήριξαν την ομάδα κατά τη δύσκολη της φάση είναι η πολιτική των τιμών στις κάρτες διαρκείας που αποφάσισε η ΠΑΕ Ολυμπιακός για την αγωνιστική σεζόν 2011-2012 και ξεκινά να διαθέτει από τις 25 Μαΐου!
Συγκεκριμένα, στο Λιμάνι αποφάσισαν, έχοντας κατά νου το zeitgeist και τις δύσκολες οικονομικές συνθήκες που έχουν λυγίζει τους πιστούς φίλους της ομάδας, να μην προβούν σε ΚΑΜΙΑ ΑΥΞΗΣΗ στις ανανεώσεις των  περσινών κατόχων διαρκείας. Αυτή μάλιστα η κίνηση έχει ιδιαίτερη σημασία, αφού Οι περσινοί κάτοχοι στήριξαν την ομάδα, πάρα τον πρόωρο αποκλεισμό από την Ευρώπη και έδειξαν ότι ο Ολυμπιακός είναι στην καρδιά τους, ανεξαρτήτως απόδοσης και αποτελεσμάτων! Αυτή είναι η πραγματική ουσία της απόφασης της ΠΑΕ Ολυμπιακός να απορροφήσει η ίδια την αύξηση στον ΦΠΑ που καταβάλλει, αφού από το 9%, έφτασε φέτος στο 13%!
Απο τα συνολικά 18.000 διαρκείας που θα εκδοθούν, η μικρή αύξηση που έχει γίνει αφορά 3.000 από αυτά, τα οποία αντιστοιχούν στις θύρες 14, 15 που είναι κοντά στη σέντρα του γηπέδου και αφορά τις τιμές που από 1.000 ευρώ πάνε στα 1.100. Θα πρέπει όμως εδώ να τονιστεί ότι, εάν όλοι οι περσινοί κάτοχοι διαρκείας στις θύρες αυτές ανανεώσουν και φέτος, τότε η πληρότητα εκεί φτάνει το 96%
Απο την ΠΑΕ θα υπάρξει επίσης η απόφαση τα μεμονωμένα εισιτήρια για ντέρμπι και τους αγώνες του Champion’s League να έχουν υψηλό αντίτιμο απόκτησης, αφού η ζήτηση για αυτά έχει ήδη ξεκινήσει και αναμένεται φέτος να ξεπεράσει κάθε προηγούμενο! Γίνεται πάντως κατανοητό ότι ωφελούμενοι από την τακτική αυτή βγαίνουν οι φίλαθλοι που με την κάρτα διαρκείας τους στήριζουν έμπρακτα τους πρωταθλητές!
ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ:
Το Τμήμα Διαχείρισης Εισιτηρίων της Π.Α.Ε. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ, ενημερώνει τους φίλους της ομάδας ότι από την Τετάρτη 25/5/2011 ξεκινά η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας, αρχικά με την περίοδο ανανέωσης των περυσινών κατόχων διαρκείας.
Αναλυτικότερα (ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΣΤΟΥΣ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΠΙΝΑΚΕΣ):


ΠΡΟΝΟΜΙΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΤΟΧΟΥΣ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΧΟΡΗΓΟΥΣ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ
Η Π.Α.Ε.ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ εξασφάλισε σε συνεργασία με τους χορηγούς, προνομιακά πακέτα εκπτώσεων και προσφορών για τους κατόχους εισιτηρίων διαρκείας αγωνιστικής περιόδου 2011-2012, με την επίδειξη της κάρτας διαρκείας και δελτίου Αστυνομικής Ταυτότητας.
Αναλυτικότερα:
ΕΝΔΥΣΗ – ΥΠΟΔΗΣΗ
PUMA
Έκπτωση 20% για αγορές από τα παρακάτω καταστήματα λιανικής (δεν ισχύει σε περιόδους γενικών εκπτώσεων).
Κολωνάκι
Κανάρη 17 & Σόλωνος 1
Τηλ. επικοινωνίας:             210-3610516      
Golden Hall
Λεωφ. Κηφισίας & Σπ. Λούη, Μαρόυσι
Τηλ. επικοινωνίας:             210-6837802      
Περιστέρι
Λεωφ. Κηφισσού 86-88
Τηλ.επικοινωνιας:             210-5775758      
Περισσότερες πληροφορίες στο             211 1066200       (τμήμα marketing).

ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ
MERCEDES BENZ
Έκπτωση 7% για κάθε αγορά επιβατικού οχήματος από το δίκτυο εξουσιοδοτημένων διανομέων MERCEDES BENZ (δεν ισχύει συνδυαστικά με οποιαδήποτε άλλη προσφορά) . Περισσότερες πληροφορίες στο             210 6696500      .
ΥΓΕΙΑ
METROPOLITAN
1. Για τους κατόχους VIP εισιτηρίων διαρκείας, έκδοση χρυσής κάρτας METROPOLITAN με τις παρακάτω παροχές :
Δωρεάν επισκέψεις σε επιμελητές ιατρούς με προγραμματισμένο ραντεβού, καθώς και στο τμήμα των Επειγόντων.
Έκπτωση 40% σε διαγνωστικές και εργαστηριακές εξετάσεις.
Έκπτωση 20% σε περίπτωση νοσηλείας.
Ειδικά τιμολογημένα check-up.
2. Για όλες τις άλλες κατηγορίες εισιτηρίων διαρκείας, έκδοση ασημένιας κάρτας METROPOLITAN με τις παρακάτω παροχές :
Δωρεάν επισκέψεις σε επιμελητές ιατρούς με προγραμματισμένο ραντεβού, καθώς και στο τμήμα των Επειγόντων.
Έκπτωση 35% σε διαγνωστικές και εργαστηριακές εξετάσεις.
Έκπτωση 10% σε περίπτωση νοσηλείας.
Ειδικά τιμολογημένα check-up.
Περισσότερες πληροφορίες για τα προνόμια όλων των καρτών METROPOLITAN στο             210 4809343      .
ΚΙΝΗΤΗ ΤΗΛΕΦΩΝΙΑ
VODAFONE
Δωρεάν χρόνος ομιλίας €60 (€5/μήνα) για το καρτοκινητό ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ. Η προσφορά θα είναι διαθέσιμη αποκλειστικά για νέους κατόχους εισιτηρίων διαρκείας από το σημείο πώλησης του Σταδίου Καραϊσκάκη.
ΠΩΣ ΘΑ ΑΠΟΚΤΗΣΕΤΕ ΤΟ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ ΣΑΣ
ΓΕΝΙΚΕΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ
Όλοι οι κάτοχοι εισιτηρίου διαρκείας σε κάθε περίπτωση πρέπει να είναι οικονομικά ενήμερα Μέλη του Ερασιτέχνη ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ. Για τον λόγο αυτό στο Στάδιο ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗ, στον ίδιο χώρο διάθεσης εισιτηρίων διαρκείας λειτουργεί τμήμα εγγραφής / ανανέωσης μελών. Το ποσό των 60 ευρώ που αφορά στη συνδρομή Μέλους δεν εμπεριέχεται στην τιμή των εισιτηρίων διαρκείας.
Τα εισιτήρια διαρκείας είναι ονομαστικά. Κάθε κάτοχος – μέλος θα πρέπει να έχει στην κατοχή του μόνο ένα εισιτήριο διαρκείας.
Στο Στάδιο ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗ θα λειτουργήσει περίπτερο της Citibank, για όσους επιθυμούν να εκδώσουν πιστωτική κάρτα ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Citibank Visa. Απαραίτητα δικαιολογητικά: Δελτίο Αστυνομικής Ταυτότητας και τελευταίο εκκαθαριστικό σημείωμα Εφορίας.
Για την αγορά εισιτηρίου διαρκείας με την χρήση ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Citibank Visa υπάρχει η δυνατότητα άτοκων δόσεων (12 άτοκες δόσεις για την αγορά εισιτηρίων διαρκείας στις θύρες VIP, 33, 14, 15, 11, 12, 16, 17 και 6 άτοκες δόσεις για την αγορά εισιτηρίων διαρκείας στις θύρες 1, 2, 4, 5, 6, 8, 9, 19, 20 και 21).
Για παιδιά ηλικίας έως 14 ετών διατίθενται εισιτήρια διαρκείας με έκπτωση 15 %.
ΤΡΟΠΟΙ ΑΓΟΡΑΣ
Οι ανανεώσεις των περυσινών εισιτηρίων διαρκείας όπως και η αγορά από νέους κατόχους μπορούν να πραγματοποιηθούν με τους εξής τρόπους:
μέσω Internet στο επίσημο site του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ www.olympiacos.org
τηλεφωνικά  στα τηλ:             210 4832331      
μέσω fax στο fax: 210 4810230
στο Στάδιο ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗ – Αίθουσα Τύπου
Για την καλύτερη εξυπηρέτηση σας, μπορείτε να προβείτε σε ανανέωση εισιτηρίου διαρκείας τηλεφωνικά, μέσω fax, ή μέσω internet, δηλώνοντας τα στοιχεία σας και τρόπο πληρωμής (πιστωτική κάρτα ή κατάθεση σε Τραπεζικό Λογαριασμό και αποστολή καταθετηρίου με fax), ώστε να αποφύγετε την όποια αναμονή στην Αίθουσα Τύπου του Σταδίου ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗ
ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ
Μετρητά
Κατάθεση σε Τραπεζικό Λογαριασμό και αποστολή του καταθετηρίου με fax
Πιστωτική κάρτα
Επιταγή ημέρας σε διαταγή ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΗΜΕΡΕΣ ΚΑΙ ΩΡΕΣ ΔΙΑΘΕΣΗΣ
Δευτέρα έως Παρασκευή 10:00 – 17:00

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου