ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Σάββατο 21 Μαΐου 2011

Δεν τα παρατά η Γαλατά για Μέλμπεργκ




Δεν τα παρατά η Γαλατά για Μέλμπεργκ
21/5/2011 

ΕΛΜΑΝΤΕΡ, ΚΑΛΣΤΡΟΜ ΚΑΙ ΜΕΤΑ…ΟΛΟΦ, ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ…Φαίνεται πως η Γαλατάσαραϊ θέλει να χτίσει πάνω σε Σκανδιναβικά θεμέλια, ενόψει της νέας σαιζόν. Δεν εξηγείται διαφορετικά το έντονο ενδιαφέρον των γειτόνων για τον Όλοφ Μέλμπεργκ, τον αμυντικό ογκόλιθο του Ολυμπιακού, ο οποίος και αποτελεί τον 3ο μεγαλύτερο μεταγραφικό στόχο της «Τσιμ Μπομ» για αυτό το καλοκαίρι.
Ήδη η Γαλατά έχει έρθει σε συμφωνία με τον Γιόχαν Ελμάντερ, ο οποίος και αναμένεται στην Κωνσταντινούπολη για τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και την υπογραφή των συμβολαίων. Αμέσως μετά την ευτυχή κατάληξη της υπόθεσης Ελμάντερ, η Γαλατά θα στρέψει τα βέλη της στον Κιμ Κάλστρομ, ενώ τρίτος και τελευταίος στόχος είναι η απόκτηση του Όλοφ Μέλμπεργκ του Ολυμπιακού.
Φυσικά, όσο και αν θέλουν οι Τούρκοι να αποκτήσουν τον Βίκινγκ του Θρύλου, αν ο Ολυμπιακός δεν δώσει το τελικό «ΟΚ», τότε απλά θα μείνουν… με την όρεξη. Αν, όμως, έρθει μια εξωπραγματική πρόταση στα γραφεία της Πλατείας Αλεξάνδρας (έχει ακουστεί πως οι Τούρκοι προτίθενται να δώσουν μέχρι και 5 εκατομμύρια ευρώ για την απόκτηση του Μέλμπεργκ), για έναν ποδοσφαιριστή, το συμβόλαιο του οποίου εκπνέει το επόμενο καλοκαίρι, τότε τα πράγματα αλλάζουν….
www.rednews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου