ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Τετάρτη 18 Μαΐου 2011

Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός 7-12

Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός 7-12

Το γλέντι της ημέρας με τον Παναθηναϊκό είχε, φυσικά, θετική κατάληξη για τον Ολυμπιακό, που νίκησε εύκολα με 12-7 στο ΟΑΚΑ και προκρίθηκε στην τελική φάση της Α1 Ανδρών στο πόλο.
Ο Ολυμπιακός νίκησε για δεύτερη φορά τον Παναθηναϊκό στην ημιτελική σειρά των πλέι οφ και πήρε το εισιτήριο για τους τελικούς, όπου θα συναντήσει έναν εκ των Βουλιαγμένης και Πανιώνιου.
Οι "ερυθρόλευκοι" επιβεβαίωσαν για μία ακόμα την τεράστια διαφορά δυναμικότητας που έχουν με τον Παναθηναϊκό. Από την αρχή του αγώνα πήρε κεφάλι στο σκορ και σε καμία περίπτωση δεν επέτρεψε στους "πράσινους" να κάνουν όνειρα για πιθανή νίκη και επιστροφή στο Παπαστράτειο για ένα τρίτο και καθοριστικό παιχνίδι.

Με μπροστάρη τον Κολόμβο και τους Μυλωνάκη, Φουντούλη και Δελακά να ακολουθούν οι παίκτες του Ολυμπιακού πήραν μια έυκολη νίκη και πλέον περιμένουν τον νικητή του άλλου ζευγαριού μεταξύ της Βουλιαγμέςνης και του Πανιωνίου για να διεκδικήσει ένα ακόμα πρωτάθλημα.

Στα μέσα στου τρίτου δεκαλέπτου και με το σκορ να δείχνει 6-8, οι "πράσινοι" προέβησαν και πάλι στις γνωστές γραφικές τους διαμαρτυρίες προς τους διαιτητές και έτσι είχαμε μια πεντάλεπτη διακοπή του αγώνα μέχρι να ηρεμήσουν τα πνεύματα. Η απάντηση του Ολυμπιακού ήταν ακόμα περισσότερα γκολ, αφού το μόνο που κατάφεραν οι οπαδοί είναι να κόψουν το ρυθμό της ομάδας τους. Το σκορ ανέβηκε στο 6-10 με τα τέρματα των Μυλωνάκη και Κολόμβου και κάπου εκεί η σεμνή γιορτή έλαβε τέλος.

Το 4ο και τελευταίο οκτάλεπτο ήταν διαδικαστικής σημασίας. Ο Μπλάνης με ένα όμορφο γκολ ανέβασε το σκορ στο 11-6, ενώ ο Στελλάτος μείωσε σε 7-11 και ο Φουντούλης διαμόρφωσε το τελικό 7-12.

Σημειώνεται ότι αυτή ήταν η 14η νίκη του Ολυμπιακού έναντι μίας του Παναθηναϊκού σε ματς ανάμεσα στις δύο ομάδες σε όλα τα ανδρικά ομαδικά αθλήματα, επιβεβαιώνοντας την πελατειακή σχέση που υπάρχει ανάμεσα στις δύο ομάδες.

Τα οκτάλεπτα: 1-3, 4-5, 1-2, 1-2.


Οι σκόρερς:

Παναθηναϊκός (Φάνης Κουντουδιός): Τσόκας 3, Ζ. Αφρουδάκης, Γ. Αφρουδάκης, Καφετζόπουλος, Στελλάτος.

Ολυμπιακός (Βαγγέλης Πάτερος): Κολόμβος 3, Δελακάς 2, Φουντούλης 2, Μυλωνάκης 2, Θεοδωρόπουλος, Κομάντινα, Μπλάνης.

"Τέλος καλό όλα καλά", τόνισε μετά τη λήξη του ημιτελικού ο προπονητής του Ολυμπιακού, Βαγγέλης Πάτερος και πρόσθεσε ότι "είναι σημαντικό που προκριθήκαμε με 2-0 νίκες για να δουλέψουμε πιο ήρεμα. Συγχαρητήρια στα παιδιά, συνεχίζουμε με το κεφάλι κάτω για τον επόμενο αγώνα που είναι ο πρώτος τελικός στον οποίο περιμένουμε ακόμη περισσότερο κόσμο στο κολυμβητήριο Πειραιά. Εμείς με όλες μας τις δυνάμεις θα κάνουμε αυτό που πρέπει για να επιτευχθούν οι στόχοι της ομάδας".
www.redplanet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου