ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Σάββατο 21 Μαΐου 2011

«Δεν υπάρχει αύριο»

«Δεν υπάρχει αύριο»

21/05/2011
«Δεν υπάρχει αύριο» 
Η νίκη επί του Ολυμπιακού Βόλου αύριο κρίνεται απαραίτητη από όλους στην ΑΕΚ. Στη σημασία της στάθηκε και ο Μανόλο Χιμένεθ στην ομιλία του προς τους παίκτες της ομάδας στη χθεσινή προπόνηση θέλοντας να τους προετοιμάσει ψυχολογικά, για να αγωνιστούν στο Πανθεσσαλικό με μόνο στόχο τη νίκη.

«Είμαστε υποχρεωμένοι να νικήσουμε στο Βόλο για να έχουμε την τελευταία αγωνιστική με τον Παναθηναϊκό ελπίδες για την πρώτη θέση στα πλέι-οφ. Αν δεν πάρουμε τους τρεις βαθμούς στο Βόλο δεν θα έχει αξία το τελευταίο παιχνίδι, δεν θα παίζουμε ουσιαστικά για τίποτα. Αν χάσουμε δεν υπάρχει αύριο», τόνισε ο Ισπανός τεχνικός στους παίκτες του και συνέχισε:

«Καταλαβαίνω ότι υπάρχει κούραση ειδικά από κάποιους που παίζετε συνέχεια, αλλά έμειναν δύο παιχνίδια, ξεχάστε την κούραση και δώστε τα όλα για την επίτευξη του στόχου. Κάποιοι δεν έχετε παίξει πολύ στα πλέι-οφ, αλλά σέβεστε όσους παίζουν και δεν γκρινιάζετε και με τη συμπεριφορά σας βοηθάτε στο καλό κλίμα που υπάρχει στην ομάδα», είπε ο Ισπανός.

Τέλος, θέλησε να κρατήσει όλους τους παίκτες του σε εγρήγορση… «Είστε όλοι χρήσιμοι και ανά πάσα στιγμή ίσως παίξετε. Έχουμε τραυματίες, τιμωρημένους και παίκτες που έχουν κουραστεί. Θέλω να είστε όλοι έτοιμοι», κατέληξε.

Κομμένη στη μέση
Πολύ σοβαρό είναι το ενδεχόμενο να αντιμετωπίσει η ΑΕΚ τον Ολυμπιακό Βόλου με πολλά προβλήματα στη μέση. Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησε ο Καφές, η συμμετοχή του οποίου στο ματς του Πανθεσσαλικού είναι πλέον αμφίβολη, ενώ δεν θα αγωνιστεί ούτε ο Μάκος, λόγω τιμωρίας.

Στην προπόνηση της Παρασκευής ο Μανόλο Χιμένεθ περίμενε με αγωνία να δει αν θα καταφέρει ο Παντελής Καφές να γυμναστεί κανονικά, αλλά με λύπη του διαπίστωσε πως ο Έλληνας μέσος δεν ήταν σε θέσει καν να μπει στο κανονικό πρόγραμμα. Αντίθετα, ακολούθησε ατομικό και πιθανότατα τίθεται νοκ άουτ από το παιχνίδι των πλέι οφ, απέναντι στον Ολυμπιακό Βόλου.

Οι Λυμπερόπουλος, Γιάχιτς έκαναν αποθεραπεία, ενώ η προετοιμασία των «κιτρινόμαυρων» θα ολοκληρωθεί με προπόνηση το Σάββατο (21/05) στις 12.00.
www.sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου