ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Σάββατο 21 Μαΐου 2011

Για το 2-0 στο "Αλεξάνδρειο"

Για το 2-0 στο "Αλεξάνδρειο"

Πανέτοιμοι οι ερυθρόλευκοι για το 2-0 στη Θεσσαλονίκη, καθώς θα αντιμετωπίσουν τον Άρη στο "Αλεξάνδρειο" το απόγευμα (17:00) του Σαββάτου (21/5). Με τον ίδιο ρυθμό και προσοχή στα ριμπάουντ.
Η αποστολή του Ολυμπιακού βρίσκεται στην Θεσσαλονίκη, καθώς το Σάββατο (21/5) οι ερυθρόλευκοι θα αντιμετωπίσουν στο "Αλεξάνδρειο" (17:00, Novasports 3) τον Άρη, για το δεύτερο παιχνίδι των ημιτελικών του πρωταθλήματος. Οι Πειραιώτες έχουν στόχο να κάνουν το 2-0 στη σειρά, ώστε στη συνέχεια να "σκουπίσουν" τους κιτρινόμαυρους στο Φάληρο, παίρνοντας την πρόκριση στους τελικούς του πρωταθλήματος.
Στο πρώτο ματς στο ΣΕΦ, ο Ολυμπιακός παίζοντας ένα γρήγορο, ομαδικό και θεαματικό μπάσκετ, διέλυσε τον Άρη με σκορ 95-63, έχοντας για κορυφαίο τον φορμαρισμένο Τεόντοσιτς (20π, 5ασ), ενώ στα θετικά ήταν το γεγονός πως επέστρεψε στην αγωνιστική δράση ο Σπανούλης (7π, 8ασ). Ο κόουτς Ίβκοβιτς, πέρα από τις γνωστές απουσίες με τους Βασιλόπουλο και Νεστέροβιτς, δεν αντιμετωπίζει άλλα προβλήματα και οι παίκτες του είναι έτοιμοι ώστε να κάνουν το 2-0 στη Θεσσαλονίκη.

Με τον ίδιο ρυθμό

Το "Αλεξάνδρειο" αναμένεται να είναι κατάμεστο από τους φιλάθλους του Άρη, οι οποίοι θα δημιουργήσουν μία "καυτή" ατμόσφαιρα στο γήπεδο, αλλά το γεγονός αυτό δεν πρόκειται να επηρεάσει τους ερυθρόλευκους, οι οποίοι στο ματς της κανονικής περιόδου είχαν επιβληθεί στην έδρα του Άρη με σκορ 65-78. Ο Ντούσαν Ίβκοβιτς επεσήμανε στους παίκτες του πως παρά την διαφορά δυναμικότητας ανάμεσα στις δύο ομάδες, δεν θα πρέπει να υποτιμήσουν τον αντίπαλο και τους τόνισε πως θέλει να τους δει να παίζουν με τον ίδιο ρυθμό, με συνεργασίες, ψάχνοντας τον ελεύθερο παίκτη στην επίθεση, όπως στο πρώτο παιχνίδι της σειράς στο ΣΕΦ.

Προσοχή στα ριμπάουντ

Η ψυχολογία είναι ανεβασμένη στην ομάδα του Ολυμπιακού, τόσο από την κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδος, όσο και από την εξαιρετική εμφάνιση των ερυθρολεύκων στο πρώτο ματς της ημιτελικής σειράς, αλλά ο Ντούσαν Ίβκοβιτς ζητάει την απόλυτη συγκέντρωση των παικτών του στο δεύτερο παιχνίδι που θα διεξαχθεί στο "Αλεξάνδρειο", ώστε να μην δώσουν δικαίωμα στον Άρη να ελπίζει σε ενδεχόμενη επικράτηση. Παράλληλα, τους επεσήμανε πως θα πρέπει να προσέξουν στα ριμπάουντ, καθώς οι κιτρινόμαυροι στο πρώτο ματς πήραν αρκετά επιθετικά τα οποία αξιοποίησαν. Σκοπός των Πειραιωτών να κάνουν το 2-0 στη σειρά ενώ υπενθυμίζεται πως το τρίτο ματς θα διεξαχθεί την Δευτέρα (23/5) στο Φάληρο (19:00). Εφόσον "σκουπίσουν" τους "κιτρινόμαυρους" στους δύο επόμενους αγώνες  θα πάρουν το εισιτήρια για τους τελικούς της Α1, στους οποίους θα διαθέτουν και εκεί το πλεονέκτημα της έδρας.

Ίδια η 12άδα όπως στο ΣΕΦ

Η 12άδα που θα χρησιμοποιήσει ο Ντούσαν Ίβκοβιτς στο ματς θα είναι η ίδια όπως και στο πρώτο παιχνίδι του ΣΕΦ και θα απαρτίζεται από τους εξής: Παπαλουκάς, Γκόρντον, Σπανούλης, Πρίντεζης, Μπουρούσης, Κέσελ, Μαυροκεφαλίδης, Χαλπερίν, Γλυνιαδάκης, Παπανικολάου, Έρτσεγκ, Τεόντοσιτς. Εκτός αποστολής έμειναν, όπως αναμενόταν, οι Πελεκάνος και Κατσίβελης, οι Βασιλόπουλος-Νεστέροβιτς, ως γνωστόν είναι τραυματίες, ενώ υπενθυμίζεται πως ο Νίλσεν δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής στις εγχώριες διοργανώσεις.
www.redplanet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου