ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Πέμπτη 19 Μαΐου 2011

Ζητεί εισαγγελείς η ΑΕΚ για τον Βόλο

Ζητεί εισαγγελείς η ΑΕΚ για τον Βόλο

19/05/2011
Ζητεί εισαγγελείς η ΑΕΚ για τον Βόλο
Την παρουσία δύο εισαγγελέων, ενός στα αποδυτήρια κι ενός στην κερκίδα του Πανθεσσαλικού Σταδίου για την αναμέτρηση της ερχόμενης Κυριακής με τον Ολυμπιακό Βόλου (20:30, Novasports 2) για την πέμπτη αγωνιστική των πλέι οφ ζήτησε η ΠΑΕ ΑΕΚ. Παράλληλα, πληροφορίες αναφέρουν πως η διοίκηση της «Ένωσης» κάλεσε στο γήπεδο να βρεθούν ο πρόεδρος της ΕΠΟ, Σοφοκλής Πιλάβιος, ο γενικός διευθυντής της Σούπερ Λίγκας Πατρίκ Κομνηνός, ο γενικός γραμματέας Αθλητισμού Πάνος Μπιτσαξής, ο αρχιδιαιτητής Βασίλης Τεροβίτσας και ο διευθυντής του τμήματος Ανάπτυξης Διαιτησίας Κύρος Βασσάρας.

Οι «κιτρινόμαυροι» ανησυχούν για το κλίμα που θα συναντήσουν στο γήπεδο και για παν ενδεχόμενο θέλουν να ληφθούν τα κατάλληλα μέτρα. Παράλληλα θα ζητήσουν να υποβληθούν σε αιματολογικό έλεγχο ντόπινγκ δύο παίκτες από κάθε ομάδα, όπως έχουν δικαίωμα να πράξουν και όπως ζήτησε ο Παναθηναϊκός για το χθεσινό του παιχνίδι με τον Ολυμπιακό Βόλου. Εξάλλου, η ΠΑΕ ΑΕΚ κατέθεσε αίτημα να έχουν κοινή ώρα έναρξης οι αγώνες των δύο τελευταίων αγωνιστικών των πλέι οφ, κάτιπου έγινε δεκτό.

Το προσεχές παιχνίδι αντιμετωπίζεται σαν τελικός και από τις δύο ομάδες. Για τη μεν ΑΕΚ, προκειμένου να πάρει την πρώτη θέση των πλέι οφ, για το δε Ολυμπιακό Βόλου επειδή απεύχεται το παραπάνω ενδεχόμενο, αφού σε αυτή την περίπτωση θα μείνει εκτός Ευρώπης ο τελευταίος των πλέι οφ και θα πάρει το εισιτήριο για το Europa League ο Ατρόμητος ως φιναλίστ του Κυπέλλου.
www.sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου