ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Σάββατο 21 Μαΐου 2011

Πολυμετωπικός…

Πολυμετωπικός… 

21/05/2011

Πολυμετωπικός…
Επίθεση σε όλα τα μέτωπα κάνει ο Ολυμπιακός, ο οποίος έχει μπει στο τελικό στάδιο για τις πρώτες του μεταγραφές. Οι «ερυθρόλευκοι» περιμένουν να ολοκληρωθούν να τα κορυφαία πρωταθλήματα και να ξεκαθαρίσουν οι θέσεις ορισμένων ομάδων, ώστε να ξέρουν από ποια βάση μπορούν να ξεκινήσουν τις διαπραγματεύσεις τους. Άνθρωπος των Πειραιωτών αναμένεται να βρίσκεται σήμερα στη Γαλλία, ενώ ο Κοβάσεβιτς θα μεταβεί αύριο στην Ελβετία. «Δίχτυα» για Μέλμπεργκ ρίχνει η Γαλατασαράι.

Την κατηγορία στην οποία θα παίζει την επόμενη σεζόν η Βαλενσιέν περιμένουν να δουν στον Ολυμπιακό, ώστε να κάνουν ανάλογη πρόταση για τον Κάρλος Σάντσες. Ο Κολομβιανός χαφ αποτελεί την πρώτη επιλογή του Ερνέστο Βαλβέρδε για τη μεσαία του γραμμή και οι επαφές μεταξύ των δύο ομάδων βρίσκονται ήδη σε προχωρημένο στάδιο. Η τελική συνάντηση δεν έχει γίνει ακόμα, αφού αν παραμείνει στο Championnat η ομάδα του, τότε οι αξιώσεις τις μπορεί να παραμείνουν στα 4-5 εκατομμύρια ευρώ, ενώ σε αντίθετη περίπτωση είναι πολύ πιθανό να φτάσουν τα 2.5 εκατ. ευρώ.

Βέβαια, εκτός από τον Σάντσες, ψηλά στη λίστα του τεχνικού των «ερυθρόλευκων» βρίσκεται και ο Νταβίντ Πισάρο της Ρόμα, αλλά η αλλαγή του ιδιοκτησιακού στην ιταλική ομάδα, θα καθυστερήσει την περίπτωσή του. Η συνάντηση του Χιλιανού μέσου με τον νέο αθλητικό διευθυντή του συλλόγου, Σαμπαντίνι, θα ξεκαθαρίσει το θέμα παραμονής του ή όχι. Από εκεί και πέρα το θέμα είναι να δεχτεί και ο ίδιος ο παίκτης να έρθει στην Ελλάδα.

Λόγω Μαθία και Βαλβέρδε, η προσοχή των Πειραιωτών είναι πάντα στραμμένη και στην Ισπανία, απ’ όπου στο προσκήνιο έχει επανέλθει εσχάτως η περίπτωση του Ντιντιέ Ζοκορά . Ο Ιβοριανός χαφ αναμένεται να φύγει από τη Σεβίλλη και αφρικανική ιστοσελίδα ανέφερε ότι ο Ολυμπιακός και η Παρί Σεν Ζερμέν έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον για τον Ιβοριανό χαφ. Σύμφωνα με τον ισπανικό Τύπο, η Τραμπζονσπόρ έχει καταθέσει πρόταση στον παίκτη και του προσφέρει 1,2 εκατ. ευρώ για τρία χρόνια.

Γαλλία και Ελβετία

Ταξίδι στην Ελβετία έχει προγραμματίσει για τη Δευτέρα ο Ντάρκο Κοβάσεβιτς, ο οποίος θα πάει να παρακολουθήσει την περίπτωση του πορτιέρο Κοστάντσο της Βασιλείας, ο οποίος μένει ελεύθερος και είναι μία περίπτωση που μπορεί απασχολεί. Εκτός αυτού, στη λίστα των Πειραιωτών βρίσκονται και ο αριστερός μπακ Σαφαρί της Βασιλείας, όπως και ο επιθετικού της Σιόν, Σίο. Από εκεί και πέρα, στα γραφεία της ΠΑΕ έχει έρθει φαξ για τον 17χρονο φορ της Γκρασχόπερς, Εντογάν Αντιλί .

Της Ελβετίας, όμως, προηγείται η Γαλλία, όπου σήμερα αναμένεται να πάει άνθρωπος του Ολυμπιακού, έχοντας στραμμένα τα μάτια του σε παίκτες που έχει στο στόχαστρό του ο Βαλβέρδε, όπως ο Μ'Βουεμπά, αλλά και ποδοσφαιριστές που έχουν προταθεί, όπως οι Αντίλ Ερμά της Λανς, Μίλαν Μπίσεβατς της Βαλενσιέν, Λοΐκ Νεγκό, Βενκέρ και Τζόρτζεβιτς της Ναντ.

«Δίχτυα» για Μέλμπεργκ ρίχνει η Γαλατασαράι.

Τη λύση του Όλοφ Μέλμπεργκ για την ενίσχυση της άμυνάς της μελετάει η Γαλατασαράι, σύμφωνα με τουρκικά δημοσιεύματα, για τον οποίος μάλιστα διατίθεται να καταθέσει πρόταση μέχρι και πέντε εκατομμυρίων ευρώ. Στον Ολυμπιακό δεν έχουν βάλει πωλητήριο στον Σουηδό κεντρικό αμυντικό, ωστόσο αν γίνει μια πολύ καλή προσφορά, δύσκολα θα απορριφθεί. Σύμφωνα με τα τουρκικά Μέσα, ο Φατίχ Τερίμ έχει ως πρώτο του στόχο τον Σαπάτα της Ουντινέζε, με τον αμυντικό των πρωταθλητών Ελλάδας να είναι δεύτερος.
www.sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου