ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Τετάρτη 18 Μαΐου 2011

Νέο παραλήρημα Αδαμίδη! (video)


Νέο παραλήρημα Αδαμίδη! (video)

18 Μαΐου, 2011
ΑΔΑΜΙΔΗΣΧτύπησε πάλι ο άνθρωπος των συνθημάτων λεωφορείων! Μίλησε ο ύψιστος υβριστής του Ολυμπιακού που ακόμα δεν έχει χωνέψει τα έξι τεμάχια, αφού η σοδίτσα δεν έφτανε!
Τι να κάνουμε όμως που κάποιοι άνθρωποι σε αυτόν τον τόπο έχουν λογική κι ορθώνουν το ανάστημα του σε αδαμιδικά φαινόμενα. Ο Βαγγέλης Μαρινάκης, σωστά χαρακτήρισε χθες “απαράδεκτη” την ανακοίνωση Αδαμίδη κατά του ΠΑΕ Ατρόμητος και των παικτών της και σήμερα, ο πρόεδρος των υβριστικών συνθημάτων κατά του Ολυμπιακού χτύπησε ξανά: Εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία επιτίθεται με το γνωστό του φαύλο ύφος κατά του προέδρου της Σούπερ Λιγκ και της ΠΑΕ Ολυμπιακός και αναφέρει τα ακόλουθα:
«Χωρίς καμία έκπληξη πληροφορήθηκα την για μια ακόμη φορά ανούσια επίθεση του Προέδρου της Superleague κ. Μαρινάκη προς το πρόσωπό μου και την ΑΕΚ κατά τη διάρκεια της χθεσινής συνεδρίασης του διοικητικού συμβουλίου της Superleague. 

Κουράστηκα και απαξιώ να ασχολούμαι με παράγοντες που θέλουν να παρουσιάζονται ως τιμητές και υπερασπιστές των πάντων αγνοώντας κατ' επανάληψη τη θεσμική τους ιδιότητα, η οποία φαίνεται τους δίνει άλλοθι για τα όποια απωθημένα τους. 

Το ποιος είναι επικίνδυνος για το ποδόσφαιρο το κατέγραψε φέτος η ιστορία. Και δυστυχώς κ. Μαρινάκη, η ιστορία δεν καταλαβαίνει ούτε από πιέσεις ούτε από απειλές.
Κύριε Αδαμίδη επιτρέψτε μας καταρχήν να σας αφιερώσουμε το ακόλουθο βίντεο και να σας προτείνουμε να ζητήσετε μείωση στη σημαία των ταξί…ξέρετε εσείς:


Κατά δεύτερον, μάλλον πονάει πολύ που ο Βαγγέλης Μαρινάκης καταθέτει προτάσεις και μάχεται για να μην ζούμε εικόνες με πιστολέρο κιτρινόμαυρους οπαδούς που σημαδεύουν γυναικόπαιδα στις κερκίδες. Ξέρουμε, ξέρουμε, εσείς θα πάτε στον πρωθυπουργό. Μήπως να του πάτε και την ανακοίνωση που εκδώσατε κατά του Ατρομήτου για να σας συγχαρεί; Λέμε τώρα…
Α! να μην ξεχάσουμε: Δείξτε επίσης στον Πρωθυπουργό και αυτό το βίντεο…

www.olympiacos24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου