ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Δευτέρα 20 Ιουνίου 2011

Εβρισες τον Ολυμπιακό ; Είσαι πρώτος μάγκας στις συνειδήσεις των αφελών ΑΕΚτζήδων οπαδών !

Εβρισες τον Ολυμπιακό ; Είσαι πρώτος μάγκας στις συνειδήσεις των αφελών ΑΕΚτζήδων οπαδών !

20 Ιουνίου, 2011 
Από μιά μεριά, είναι να απορεί κανείς με το τάιμινγκ των νέων κατά του Ολυμπιακού δηλώσεων του γνωστού Βασιλομπίλαρου. Ακόμα δεν έχει κλείσει μήνας από τις προηγούμενες. Μάϊος ήταν γύρω στις 25 με 26 πού είχε ξαναμιλήσει. Επομένως, δεν έχει καλυφθεί το όριο του ενός μηνός. Χώρια πού δεν έχουν ακόμα σφίξει οι ζέστες, άλλος ένας σημαντικός παράγων πού μπορεί να επηρεάσει μυαλά και σκέψεις, δηλαδή.
Από την άλλη, νομίζω ότι πρέπει να υπάρχει επιείκεια. Υπάρχει ανάγκη, σοβαρή επαγγελματική ανάγκη πού επιβάλει την προσπάθεια ηρωοποίησης, κυρίως στο στρώμα των αφελών και αγαθών οπαδών.
ΑΔΑΜΙΔΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΗΣΟπου και να πάει, ό,τι και να κάνει σχετικό με τη δουλειά του, ο Βασιλομπίλαρος, πάντα θα έχει να πεί κάτι για τον Ολυμπιακό !  Αυτό λοιπόν, είναι βασικό στοιχείο, απαραίτητο συστατικό, για μία ΑΕΚτζήδικη καταξίωση. Εβρισες τον Ολυμπιακό ; Είσαι πρώτος μάγκας στις συνειδήσεις των ΑΕΚτζήδων. Αγνόησες τον Ολυμπιακό ; Δεν στέκεις με τίποτα και καλό θα είναι να παραιτηθείς και να πάς σπίτι σου, πριν στο επιβάλλουν οι συνθήκες.

Όπως και να το κάνουμε λοιπόν, αυτή τη στιγμή ο κ. Βασίλης Δημητριάδης, για να τον πούμε με το πλήρες όνομά του, είναι το νούμερο 2 στην διοίκηση της ΑΕΚ. Απαραίτητο συνοδευτικό αξεσουάρ του προέδρου κ. Αδαμίδη στις όποιες διοικητικές εκδηλώσεις και δραστηριότητες.
Τώρα με την ιστορία των Supporters, ειδικότερα, η ενασχόληση είναι συνεχής και λίαν ευχάριστη. Την περασμένη εβδομάδα ήταν στη Ρόδο, αυτό το Σαββατοκύριακο, βρέθηκαν στην Αλεξανδρούπολη. Αύριο – μεθαύριο ποιός ξέρει πού. Από χωρίου εις χωρίον κάθε φορά, κάθε εβδομάδα, σαν σύγχρονοι «Ρηγάδες Φερραίοι», προσπαθούν να ξεσηκώσουν τους οπαδούς τους, για μία σύγχρονη παλιγγενεσία : Την παλιγγενεσία του ευρώ, πού καλούνται να συνεισφέρουν στην ΑΕΚ οι οπαδοί, για να διοικούν οι δυό τους.
Πιστός λοιπόν στα Ενωσίτικα ιδεώδη και σίγουρος για το τι πρέπει να κάνει κατά περίπτωση, προκειμένου να ισχυροποιήσει τη θέση του και να μην κινδυνέψει με απομάκρυνση, ο κ. Δημητριάδης επιτέθηκε πάλι στον Ολυμπιακό, με φράσεις πού υποδηλώνουν μια κάποια σύγχυση λογισμικού.
Είπε ότι «αντίπαλοί μας είναι ο Ολυμπιακός και ο Παναθηναϊκός», αλλά στη συνέχεια μόνο για τον Παναθηναϊκό δεν μίλησε. Αναφέρθηκε στον Ολυμπιακό και τον συνονόματο  του Βόλου, λέγοντας ότι αυτές είναι οι δύο ομάδες πού έχουν παράπονα από την ΑΕΚ. Και απείλησε, ότι … «η παιδική χαρά έχει τελειώσει στο ΟΑΚΑ». Δεν είπε όμως για ποιόν.
Εγώ πάντως, θα συμφωνήσω μαζί του. Οντως, όπως παρατήρησα κυρίως στο τελευταίο παιχνίδι των πλέϊ οφ, εναντίον του Παναθηναϊκού, η παιδική χαρά του ΟΑΚΑ της ΑΕΚ, εκείνη την ημέρα είχε ξηλωθεί. Στη θέση της, είχε στηθεί ένας παιδότοπος, για νήπια κάτω των έξι ετών.
Τέτοιο περιβάλλον βρήκαν οι Σισέδες και οι Κατοσυράνηδες, πού δεν έχασαν την ευκαιρία να βγάλουν το άχτι τους στην αιώνια «φιλιππινέζα» τους. Ακόμα γελάει η ποδοσφαιρική κοινωνία με τις «γλίστρες» και τις όμες του Τρύπιτς, του Ματέος, του Καράμπελα και της … Χάϊδως.
Αυτό είναι το «δύσκολο» γήπεδο στο οποίο αναφέρεται ο κ. Δημητριάδης. Δύσκολο μόνο για τον Ολυμπιακό, δηλαδή και υπό την έννοια ότι ειδικά με τον Ολυμπιακό, επιστρατεύονται όλοι οι τρόποι και όλες οι μέθοδοι, πού αποβλέπουν σ’ ένα και μόνο στόχο : να μην κερδίσει ο Ολυμπιακός !
Οσο για τον Παναθηναϊκό, η έδρα της ΑΕΚ είναι πάντα φιλόξενη. Η μάλλον, το «ενδοτική»  νομίζω ότι θα ταίριαζε καλύτερα. Περιμένουν τον Ολυμπιακό για να του πάρουν τη νίκη, με όλους τους τρόπους και τον Παναθηναϊκό για να του κάνουν τεμενάδες και να του δείξουν όλη την ευγένεια, την καλωσύνη και την φιλοξενία τους.
Μια ζωή ίδιοι, μια ζωή να δουλεύουν για τους άλλους. Αυτή είναι η … υπερήφανη ΑΕΚ, των Αδαμίδηδων και των Δημητριάδηδων.
Υ.Γ. : Να θυμίσω, ότι τέλη Μαρτίου, μετά την θρυλική εξάρα, τόσο ο κ. Αδαμίδης, όσο και ο κ. Δημητριάδης είχαν διαρρεύσει πως τάχατες «είχαν παραιτηθεί», αλλά τελικά τους … κράτησε ο κ. Παππάς !
Για τον κ. Δημητριάδη μάλιστα, είναι χαρακτηριστική η τότε ανακοίνωση της Ορίτζιναλ, με την οποία τον «στόλιζαν»με διάφορους χαρακτηρισμούς, απ’ αυτούς πού κανένας άνδρας, ποτέ, δεν θέλει να ακούει.
Όλα αυτά, όμως, ξεχαστήκανε. Ισως να τα ξαναθυμηθούνε μετά την καινούργια εξάρα ( ή οκτάρα ; ) πού ετοιμάζεται γιά φέτος. 
www.olympiacos24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου