ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Σάββατο 25 Ιουνίου 2011

Ο Μιχάλης Κουντούρης, μίλησε για όλα χτες στο live chat!

Ο Μιχάλης Κουντούρης, μίλησε για όλα χτες στο live chat!

25 Ιουνίου, 2011 
791905Το Olympiacos24.gr εχτές, είχε την χαρά και τη τιμή να φιλοξενήσει ζωντανά τον άνθρωπου που θα βάλει το εγώ του, κάτω απ’ οτιδήποτε άλλο για να σώσει τον Ερασιτέχνη.
Για περίπου 2 ώρες, ο κόσμος που είχε έρθει στη ζωντανή συνομιλία, ρωτούσε σε ρυθμό πολυβόλου.  Ας θυμηθούμε τις θέσεις που πήρε αλλά και τις απόψεις του  για τα όσα ρωτήθηκε ο Μιχάλης Κουντούρης.
Το πρώτο μήνυμα, έδινε δύναμη στον νέο πρόεδρο του Ερασιτέχνη και του ευχόταν καλό   κουράγιο με τον ίδιο ν’ απαντάει σε αισιόδοξο τόνο:
Ευχαριστώ  Γιάννη.. Όλος  ο  κόσμος  κοντά στον Ερασιτέχνη για τη πραγματική  σωτηρία του και πιστεύω  ότι  αυτή  τη φορά  θα βγούμε απ το αδιέξοδο μια και καλή!
Η πρώτη ερώτηση που έγινε στον κ. Κουντούρη, δε θα μπορούσε φυσικά παρά να ήταν το φλέγον θέμα των ημερών με τα στημένα. Όταν ρωτήθηκε ποια είναι η γνώμη του, απάντησε.
Προφανώς εννοείς τα τελευταία γεγονότα στο ποδόσφαιρο. Θα μπορούσα να σας πω, ότι δε θέλω να μιλήσω και ας αφήσουμε τη δικαιοσύνη να κρίνει, αλλά είναι ολοφάνερο πλέον γι  άλλη μια φορά, ότι ο στόχος είναι επιλεκτικός.. πάντα ο Ολυμπιακός και ο πρόεδρος του.  Δε μας αγγίζουν αυτές τις «λάσπες» και θα επιστραφούν γι άλλη μια φορά..
Ενώ αμέσως μετά ένας «αγανακτισμένος» φίλαθλος του Ολυμπιακού ξέσπασε, ο κ. Κουντούρης του απάντησε.
Ψυχραιμία παιδιά.. δεν έχουν άλλο τρόπο να πολεμήσουν τον Ολυμπιακό, παρά μόνο με σκευωρία και προσπάθεια ισοπέδωσης με ότι έχει να κάνει με το αγωνιστικό κομμάτι που είναι και το ουσιαστικότερο.
Ενώ σε ερώτηση γιατί κάποιοι «άλλοι» που θα έπρεπε να έχουν κληθεί από τη δικαιοσύνη, είναι εξαφανισμένοι είπε:
Γι αυτό είπα ότι δεν έχουμε εμπιστοσύνη πλέον στους θεσμικούς φορείς και σε όλους αυτούς που διαλαλούν ότι θέλουν να ξεβρομίσει το ποδόσφαιρο. Ας καλέσουν όλες τους εμπλεκόμενους λοιπόν για να μην υπάρχουν αυτές οι σκιές..
..για να συμπληρώσει πιο κάτω σε κάποιον άλλο φιλο,
αυτό λέει όλος ο κόσμος του Ολυμπιακού, ας μας αποδείξει η κυρία εισαγγελέας ότι κάνει σωστά τη δουλειά της και ο κόσμος να πιστέψει ότι υπάρχει ισονομία στο Ελληνικό κράτος.. εκτός αν υπάρχει άλλος λόγος που δε τους καλεί.
Ενώ απάντησε και στα όσα καταλογίζουν στον πρόεδρο του Ολυμπιακού,
εγώ θεωρώ γελοιότητες όλα αυτά που καταλογίζουν στον πρόεδρο του Ολυμπιακού, τα έχουμε ξαναζήσει και ένα έχω να πω..ότι δε τιμωρούνται και δεν υποβιβάζονται ομάδες με γελοιότητες.
Ενώ πήρε θέση και για την περίπτωση του Γιάννη Μπουρούση,
Η δική μου άποψη στο θέμα Μπουρούση, ειναι οτι η υποκλοπή των προσωπικών δεδομένων ενός ανθρώπου προς την οικογένεια του και τη δουλειά του, έχει επισκιάσει κάθε τι άλλο δήθεν παράνομο.
Ενώ σε παρατήρηση κάποιου φίλου ότι κακώς δημοσιοποιήθηκαν οι κουβέντες τους για τους προέδρους, απάντησε,
Το είπα παραπάνω αυτό, το θεωρώ μεγάλη αλητεία. Ο Μπουρούσης  πρέπει να τους κάνει μήνυση και αγωγή

Ερωτήσεις φυσικά του έγιναν και για τον Ερασιτέχνη με τον κ. Κουντούρη να απαντά.
Όσον αφορά το ποιοι έχουν δικαίωμα ψήφου στις εκλογές του Ερασιτέχνη,
έχουν  όλα τα μέλη του Ολυμπιακού που έχουν ανανεώσει τη συνδρομή τους στον Ερασιτέχνη τον τελευταίο χρόνο. Οι εκλογές θα γίνουν στη λέσχη του Ερασιτέχνη και θα μπορεί να ψηφίσει το κάθε μέλος
για τις περιπτώσεις Στεφάνου και Πέτροβιτς που ακούγονται για το βόλεϊ ανδρών,
Είμαστε σε διαπραγματεύσεις.. είμαστε κοντά στο χτίσιμο μιας πολύ καλής ομάδας.
Για τα χρέη του Ερασιτέχνη,
Δε θέλω ακόμα ν' αναφέρω το συνολικό χρέος του Ερασιτέχνη, γιατί δε ξέρω αν κάθεσαι σε καρέκλα ή είσαι όρθιος. Σημασία έχει ότι το μπάτζετ της καινούργιας χρονιάς θα είναι τέτοιο που θα μπορεί να πληρωθεί.. Ο μεγάλος στόχος, είναι ο διακανονισμός των χρεών.
Για το βόλεϊ και πόλο ανδρών,
Στο βόλεϊ έχουμε προχωρήσει πολύ στις διαπραγματεύσεις, έμεινε ο προπονητής και 2-3 κινήσεις απομένουν για να κλείσει το ρόστερ. Στο πόλο, τώρα ξεκινήσανε οι διαπραγματεύσεις, είναι το πιο δύσκολο κομμάτι για τα χρέη ήταν υπέρογκα. Δε μπορούσε να επιβιώσει με αυτά τα νούμερα ο ερασιτέχνης και με καλή θέληση και από τις 2 πλευρές, πιστεύω ότι η ομάδα θα μείνει ως έχει και οι στόχοι του χρόνου θα είναι πάλι ο πρωταθλητισμός και ακόμα περισσότερο!
Σε ερώτηση φίλου για το πότε θα αρχίσει να αναλαμβάνει ενεργό ρόλο η νέα διοίκηση και τί γίνεται με τα μηνύματα στο 54080.
Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε, πως όλα αυτά που γίνονται για την ενίσχυση του ερασιτέχνη, θα τα προβάλουμε, μετά τη πρώτη Ιουλίου που θα είμαστε και επίσημα διοίκηση. Μη σταματάτε να στέλνετε μηνύματα στο 54080 και να γράφεστε μέλη.
….και η μεγάλη ατάκα που ξεστόμισε και που δείχνει ότι ο Ολυμπιακός είναι μια οικογένεια και έτσι θα πορευτεί..
από δω και πέρα θα είμαστε όλοι πρόεδροι στον Ερασιτέχνη!!

www.olympiacos24.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου