Απαντήσεις για όλους και για όλα έδωσε ο Βαγγέλης Μαρινάκης σε επίσημη τοποθέτησή του κατά την διάρκεια της παρουσίασης του Λιούμπομιρ Φέισα. Ο πρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός ξεκαθάρισε σχετικά με την υπόθεση των στημένων αγώνων ότι δεν υπάρχει κανένα στοιχείο εμπλοκής του επομένως δεν επηρεάζεται από όσα ακούγονται. Ο ηγέτης του Θρύλου τόνισε ότι ο πρωταθλητής θα συνεχίσει την ενίσχυσή του ενόψει της νέας σεζόν...

Μιλώντας για τον Σέρβο άσο ο Βαγγέλης Μαρινάκης δήλωσε: «Η μεταγραφή του Φέισα είναι η τέταρτη φετινή μας και θα συνεχίσουμε. Όπως είχα υποσχεθεί στον κόσμο μας, ο Ολυμπιακός θα ενισχυθεί. Ο σχεδιασμός συνεχίζεται και ο στόχος μας είναι το πρωτάθλημα και μία πολύ καλή πορεία στην Ευρώπη. Οι νέοι παίκτες θα βοηθήσουν τον Ολυμπιακό μαζί με τους παλιούς και ο στόχος θα είναι εφικτός. Δεν επηρεαζόμαστε από την επικαιρότητα και αυτά που ακούμε. Έχουμε βάλει τους στόχους μας και συνεχίζουμε στην ίδια πορεία».

Και συνέχισε: «Στόχος είναι να ενισχυθεί ο Ολυμπιακός. Αν ο παίκτης είναι νέος, έχει ταλέντο και υπόσχεται πολλά για το μέλλον, ακόμη καλύτερα. Στη συγκεκριμένη περίπτωση μιλάμε για έναν παίκτη που έχει δείξει πολύ καλά στοιχεία, περιμένουμε πολλά και πιστεύω πως θα ανταποκριθεί στις προσδοκίες μας. Η σημερινή μεταγραφή, αν μπείτε σε διάφορα σάιτ ή δείτε κάποια DVD και μιλήσετε με ειδικούς του χώρου, είναι τεράστια μεταγραφή για τον Ολυμπιακό και το ελληνικό ποδόσφαιρο. Υπάρχουν παίκτες που τους έχουν δει πολλοί κι άλλοι που τους ξέρουν περισσότερο οι ειδικοί. Πέρυσι υπήρξαν παίκτες που ήρθαν και στο αεροδρόμιο τους περίμεναν μόνο δημοσιογράφοι και αποδείχτηκαν οι πιο πολύτιμοι για την ομάδα. Η μεταγραφή αυτή έχει την υπογραφή των κυρίων Βαλβέρδε. Κοβάτσεβιτς και Μαθία. Αυτοί ξέρουν κάτι παραπάνω».

Για τη υπόθεση Σάντσες: «Ο Ολυμπιακός έχει κάνει μία προσφορά για τον Σάντσες. Η ομάδα του έχει απαντήσει και σε σύντομο χρονικό διάστημα θα ξεκαθαρίσει αν θα προχωρήσουμε ή όχι».

Σχετικά με την περιβόητη υπόθεση: «Η υπόθεση των στημένων αγώνων ούτε μας αφορά, ούτε μας αγγίζει. Δεν υπάρχει κανένα στοιχείο που να τεκμηριώνει το οποιοδήποτε αδίκημα. Τα ίδια επικοινωνιακά κέντρα που ξεκίνησαν τον πόλεμο λάσπης το Φλεβάρη, συνεχίζουν και τώρα» κατέληξε ο Βαγγέλης Μαρινάκης.