ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Παρασκευή 24 Ιουνίου 2011

O ALEX WEB RADIO/TV ΠΑΛΙ ΑΝΑΡΩΤΙΕΤΑΙ.....ΓΙΑΤΙ Ο ΠΙΛΑΒΙΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΛΙΣΤΑ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΣΥΝΟΜΟΛΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΜΠΕΟ...ΟΕΟ?????

O ALEX WEB RADIO/TV ΠΑΛΙ ΑΝΑΡΩΤΙΕΤΑΙ.....ΓΙΑΤΙ Ο ΠΙΛΑΒΙΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΛΙΣΤΑ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΣΥΝΟΜΙΛΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΜΠΕΟ...ΟΕΟ?????


  Ιδού γιατί πρέπει να παραιτηθεί ο Πιλάβιος

ΚΑΝΟΝΙΖΕ ΑΥΤΟΣ ΤΟΥΣ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΑΝΕΧΟΝΤΑΝ ΥΒΡΙΣΤΙΚΕΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΕΣ

Στη δικογραφία για την υπόθεση των στημένων αγώνων, περιλαμβάνεται και συνομιλία του Αχιλλέα Μπέου με τον πρόεδρο της ΕΠΟ Σ. Πιλάβιο.
Ο πρόεδρος του Ολυμπιακού Βόλου διαμαρτύρεται για τον ορισμό του διαιτητή ζαχαριάδη στον εκτός έδρας αγώνα με τον Πανσερραϊκό.
Ο Πιλάβιος υποστηρίζει ότι ο Μπέος δεν τον είχε ενημερώσει και προσπαθεί να τον ηρεμήσει. Διαβάστε πως:
Πιλάβιος: Ναι...
Μπέος: Πρόεδρε, είναι να τρελαίνεσαι μαζί σου, πραγματικά σου μιλάω! Καλά, δε σου είπα ότι τον Ζαχαριάδη δεν θέλω να μου τον ξαναβάλεις ούτε σε φιλικό παιχνίδι;
Πιλάβιος: Όχι, δε μου το είπες. Άμα μου το έλεγες...
Μπέος: Εγώ δε στον είπα;
Πιλάβιος: Δε μου το ‘πες, αλήθεια στο λέω.
Μπέος: Δε στο είπα μετά τον αγώνα με τον προημιτελικό τον κυπέλλου που μου έδωσε το πέναλτι και με έπαιξε 60-40 μες στο γήπεδο μου;
Πιλάβιος: Δε μου το είπες, αλήθεια στο λέω!
Μπέος: Τι ορισμός είναι αυτός; Θα τρελαθώ! Παίζω με τις Σέρρες και μου βάζεις από Κοζάνη και Θεσσαλονίκη, δίπλα ας πούμε, διαιτητές! Και μη μου πεις ότι είναι πεσμένοι κι αυτά και τι πρόβλημα έχεις! Δεν ισχύουν αυτά στο ποδόσφαιρο!
Πιλάβιος: Εντάξει. Έγινε. Θα τους πω εγώ, εντάξει;
Μπέος: Α, ρε π...

http://dikisports.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου