ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Δευτέρα 20 Ιουνίου 2011

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΕΣΑΚΕ- O ALEX WEB RADIO/TV ΑΝΑΡΩΤΙΕΤΑΙ....

 Ο ALEX WEB RADIO/TV ΑΝΑΡΩΤΙΕΤΑΙ.....
ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ Η ΠΟΙΝΙΚΟΣ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΘΑ ΕΠΕΜΒΕΙ ΑΥΤΑΠΑΓΕΛΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΤΟΝ ΕΣΑΚΕ? ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΙΧΑΜΕ ΔΕΙ ΤΙΠΟΤΕ ΟΥΤΕ ΣΤΗΝ ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΤΗΝ ΕΠΟ Ε??? ΤΟ ΘΥΜΑΣΤΕ??? ΜΗΠΩΣ ΕΧΟΥΝ ΠΑΕΙ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ?
Ε....ΜΗΝ ΤΑ ΕΝΟΧΛΗΣΟΥΜΕ ΤΩΡΑ ΑΠΟ ΤΑ ΜΠΑΝΑΚΙΑ ΤΟΥΣ.....ΤΟΤΕ ΜΕ ΤΟ ΘΕΑΤΡΟ ΜΕ ΤΑ ΜΠΑΟΚΙΑ ΕΙΧΑΝ ΠΑΡΕΙ ΦΩΤΙΑ ΤΑ ΕΙΣΑΓΓΕΛΑΚΙΑ....ΕΝΣΤΑΣΕΙΣ ΕΠΙ ΕΝΣΤΑΣΕΩΝ ΕΦΕΤΕΙΑ ΕΠΙ ΕΦΕΤΕΙΩΝ...ΧΑΜΟΣ ΣΤΟ ΙΣΙΩΜΑ.....ΧΑΙΡΟΣΟΥΝ ΝΑ ΤΟΥΣ ΒΛΕΠΕΙΣ ΡΕ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ....ΚΑΙ ΕΣΥ ΚΥΡΙΕ ...ΕΣΑΚΕ...ΘΑ ΠΡΟΧΩΡΗΣΕΙΣ ΣΕ ΜΥΝΗΣΕΙΣ ...ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΤΙ Η ΘΑ ΜΕΙΝΗΣ ΣΤΙΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ??? ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΑΝΑΜΕΝΩ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ.....ΑΣ ΜΗΔΩ ΑΝΤΙΔΑΣΕΙΣ ΑΙ ΘΑ ΣΑΣ ΦΙΑΞΩ ΟΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ....ΜΕ ΑΓΑΠΗ ΚΑΙ ΕΤΙΜΗΣΗ
ALEX WEB RADIO/TV

ΕΣΑΚΕ κατά Καραμανλή

20/06/2011
ΕΣΑΚΕ κατά Καραμανλή
Την εισβολή οπαδών της ΑΕΚ στα γραφεία του συνδέσμου καταδίκασε ο ΕΣΑΚΕ σε ανακοίνωση που εξέδωσε αμέσως μετά τη λήξη των εργασιών της Γενικής Συνέλευσης. Μάλιστα, την χαρακτηρίζει «καθοδηγούμενη» από τον πρόεδρο της ΚΑΕ ΑΕΚ, Μπάμπη Καραμανλή.

Αναλυτικά αναφέρει.
«Τα μέλη της Γενικής Συνέλευσης του ΕΣΑΚΕ ομόφωνα καταδικάσουν την εισβολή οπαδών της ΑΕΚ στα γραφεία του Συνδέσμου,
κατά την σημερινή συνεδρίασή της. Η εισβολή αυτή ήταν τελείως αναίτια και δυστυχώς καθοδηγούμενη από τον πρόεδρο της ΚΑΕ ΑΕΚ κ. Μπάμπη Καραμανλή, ο οποίος ήταν παρών και δεν έκανε απολύτως τίποτα για να την αποτρέψει.
Οι εν λόγω οπαδοί επιτέθηκαν φραστικά και προπηλάκισαν εκπροσώπους άλλων ομάδων, αλλά και τον πρόεδρο του ΕΣΑΚΕ κ. Βασίλη Οικονομίδη.

Στο σημείο αυτό πρέπει να επισημανθεί ότι πριν την έναρξη της Γενικής Συνέλευσης, σημειώθηκε επίθεση σε βάρος του προέδρου του ΕΣΑΚΕ από τον πρόεδρο της ΚΑΕ ΑΕΚ, κ. Καραμανλή.

Πιστεύουμε ότι τα παραπάνω γεγονότα και οι πρακτικές εκφοβισμού που χρησιμοποιήθηκαν από την συγκεκριμένη ομάδα οπαδών δεν έχουν καμία σχέση με το αθλητικό πνεύμα αλλά και με την έννομη τάξη της Ελληνικής Δημοκρατίας, η οποία παραβιάστηκε προκλητικά και κατ’ εξακολούθηση από τους προαναφερόμενους.

Τέλος, πρέπει να τονίσουμε την ανεπαρκή περιφρούρηση των γραφείων του ΕΣΑΚΕ από την ελληνική αστυνομία, παρά το γεγονός ότι είχε προειδοποιηθεί έγκαιρα και επανειλημμένα προς τούτο.

Γνωρίζουμε προς κάθε κατεύθυνση ότι ο ΕΣΑΚΕ θα συνεχίσει να λειτουργεί με βάση την ισονομία και προς το συμφέρον των ομάδων-μελών του αλλά και του ελληνικού μπάσκετ».
www.sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου