ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Παρασκευή 24 Ιουνίου 2011

«Τεράστια μεταγραφή και… συνεχίζουμε»

«Τεράστια μεταγραφή και… συνεχίζουμε»

24/06/2011
«Τεράστια μεταγραφή και… συνεχίζουμε»
Τιμή που ανήκει πλέον στον Ολυμπιακό νιώθει ο Λιούμπομιρ Φέισα, όπως δήλωσε κατά την παρουσίασή του που επισκιάστηκε από την τοποθέτηση του Βαγγέλη Μαρινάκη για το σκάνδαλο που ξέσπασε. Ο πρόεδρος της ΠΑΕ χαρακτήρισε τον Σέρβο μέσο τεράστια μεταγραφή που φέρει την υπογραφή των Βαλβέρδε, Κοβάτσεβιτς και Μαθία, ενώ αποκάλυψε πως αναμένονται εξελίξεις στην υπόθεση του Κάρλος Σάντσες.

«Αισθάνομαι πολύ χαρούμενος και μεγάλη τιμή που θα αγωνιστώ στον Ολυμπιακό. Έχω ακούσει τα καλύτερα λόγια για αυτή την ομάδα και τους οπαδούς της», δήλωσε ο 22χρονος μέσος, που πρόσθεσε πως έχει ξεπεράσει πλέον τα προβλήματα τραυματισμών. Παράλληλα δήλωσε πως «… θέλω να ακολουθήσω τα βήματα άλλων Σέρβων παικτών που έχουν προσφέρει πολλά στον Ολυμπιακό, όπως ο Τζόρτζεβιτς, ο Ίβιτς και τώρα ο Πάντελιτς».


Ο Βαγγέλης Μαρινάκης για την απόκτηση του Φέισα ανέφερε: «Η μεταγραφή είναι η τέταρτη φετινή μας και θα συνεχίσουμε. Όπως είχα υποσχεθεί στον κόσμο μας, ο Ολυμπιακός θα ενισχυθεί. Ο σχεδιασμός συνεχίζεται και ο στόχος μας είναι το πρωτάθλημα και μία πολύ καλή πορεία στην Ευρώπη. Οι νέοι παίκτες θα βοηθήσουν τον Ολυμπιακό μαζί με τους παλιούς και ο στόχος θα είναι εφικτός. Δεν επηρεαζόμαστε από την επικαιρότητα και αυτά που ακούμε. Έχουμε βάλει τους στόχους μας και συνεχίζουμε στην ίδια πορεία. Στόχος είναι να ενισχυθεί ο Ολυμπιακός. Αν ο παίκτης είναι νέος, έχει ταλέντο και υπόσχεται πολλά για το μέλλον, ακόμη καλύτερα. Στη συγκεκριμένη περίπτωση μιλάμε για έναν παίκτη που έχει δείξει πολύ καλά στοιχεία, περιμένουμε πολλά και πιστεύω πως θα ανταποκριθεί στις προσδοκίες μας».

Όσο για τους τραυματισμούς που είχε το νέο απόκτημα της ομάδας, είπε: «Δεν πιστεύω ότι κάναμε κάτι παραπάνω από πλευράς εξετάσεων για εκείνον από ό,τι για άλλους παίκτες. Όταν όμως ξοδεύεις πολλά χρήματα για έναν ποδοσφαιριστή, θα πρέπει να περάσει από τις απαραίτητες εξετάσεις για να ολοκληρωθεί η μεταγραφή. Η σημερινή μεταγραφή, αν μπείτε σε διάφορα σάιτ ή δείτε κάποια DVD και μιλήσετε με ειδικούς του χώρου, είναι τεράστια μεταγραφή για τον Ολυμπιακό και το ελληνικό ποδόσφαιρο. Υπάρχουν παίκτες που τους έχουν δει πολλοί κι άλλοι που τους ξέρουν περισσότερο οι ειδικοί. Πέρυσι υπήρξαν παίκτες που ήρθαν και στο αεροδρόμιο τους περίμεναν μόνο δημοσιογράφοι και αποδείχτηκαν οι πιο πολύτιμοι για την ομάδα. Η μεταγραφή αυτή έχει την υπογραφή των κυρίων Βαλβέρδε. Κοβάτσεβιτς και Μαθία. Αυτοί ξέρουν κάτι παραπάνω».

Τέλος, ερωτηθείς για τις εξελίξεις για την απόκτηση του Κάρλος Σάντσες, ο πρόεδρος της ΠΑΕ απάντησε: «Ο Ολυμπιακός έχει κάνει μία προσφορά για τον Σάντσες. Η ομάδα του έχει απαντήσει και σε σύντομο χρονικό διάστημα θα ξεκαθαρίσει αν θα προχωρήσουμε ή όχι».
www.sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου