ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Τετάρτη 22 Ιουνίου 2011

Ενδιαφέρον Μπιλμπάο για Έρτσεγκ

Ενδιαφέρον Μπιλμπάο για Έρτσεγκ

Ενδιαφέρον της Μπιλμπάο για τον Ζόραν Έρτσεγκ αποκαλύπτει ισπανικό δημοσίευμα σε αφιέρωμα για τους παίκτες που θέλει η ομάδα του Φώτη Κατσικάρη για τη νέα σεζόν.
Εξαιρετική χρονιά πραγματοποίησε η Μπιλμπάο τη φετινή σεζόν, κάτι που άνοιξε την όρεξη των υπευθύνων της ομάδας για ενίσχυση ενόψει της νέας περιόδου.
Οι Βάσκοι, με τον Φώτη Κατσικάρη στον πάγκο, κατάφεραν να φτάσουν μέχρι τον τελικό του πρωταθλήματος, αποκλείοντας με μειονέκτημα έδρας της Βαλένθια και Ρεάλ. Αντιμετώπισαν την Μπαρτσελόνα στους τελικούς και ηττήθηκαν με 3-0 στη σειρά, κάτι που όμως δεν φάνηκε να πτοεί την διοίκηση της Μπιλμπάο που θέλει να δυναμώσει το ρόστερ της ομάδας και να παρουσιάσει ένα ακόμη πιο δυνατό σύνολο του χρόνου. Σύμφωνα λοιπόν με δημοσίευμα της "solobasket.com", οι Βάσκοι ενδιαφέρονται για τον Ζόραν Έρτσεγκ.

Η ιστοσελίδα κάνει ένα αφιέρωμα για τους παίκτες που ενδιαφέρουν την φιναλίστ του ισπανικού πρωταθλήματος και ανάμεσα τους φιγουράρει το όνομα του φόργουορντ του Ολυμπιακού. Οι ερυθρόλευκοι πάντως δεν θα έλεγαν όχι σε μια καλή πρόταση είτε για τον δανεισμό, είτε για την πώληση του παίκτη, ο οποίος δεν δικαίωσε τις προσδοκίες των ανθρώπων του συλλόγου. Οι Πειραιώτες είχαν πληρώσει 1.5 εκ. ευρώ στη Ζελέζνικ το 2007 για να αποκτήσουν τον Έρτσεγκ, προσφέροντας στον ίδιο 5ετές συμβόλαιο συνεργασίας.
www.redplanet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου