Ο Βαγγέλης Μαρινάκης προσπαθεί από την πλευρά του με κάθε τρόπο να σταματήσει να σπιλώνεται τόσο το δικό του όνομα, όσο και αυτό του Ολυμπιακού και ζητά από τις δικαστικές αρχές να τον καλέσουν άμεσα σε απολογία.

Μάλιστα πηγές της «ερυθρόλευκης» ΠΑΕ έλεγαν απόψε το βράδυ (24/06) ότι το αφεντικό των πρωταθλητών δεν θα είχε κανένα πρόβλημα να καταθέσει ακόμη και την επόμενη στιγμή. Πρόθεσή του είναι να σταματήσει μία και καλή αυτή η λασπολογία εναντίον ενός επιχειρηματία του βεληνεκούς του Μαρινάκη με εισηγμένες εταιρείες στο χρηματιστήριο της Νέας Υόρκης και φυσικά ενός προέδρου μιας μεγάλης ομάδας όπως ο Ολυμπιακός.

Την ίδια ώρα που κάποιοι ανακοίνωναν με στόμφο την απόφαση των δικαστικών αρχών να μην επιτρέψουν την έξοδο από τη χώρα σε όσους φέρονται να εμπλέκονται στην όλη υπόθεση, στην πλατεία Αλεξάνδρας απαντούσαν χαρακτηριστικά: «Δηλαδή ο Βαγγέλης Μαρινάκης θα πάει στην Βραζιλία ή στον Βόρειο Πόλο για να κρυφτεί;». Όλα αυτά έχουν εξοργίσει τον «ερυθρόλευκο» ηγέτη που μετά μανίας ζητά να εξεταστεί το συντομότερο δυνατό για να τελειώνει το παραμύθι και να σκάσει η φούσκα. Γιατί ουδείς έχει το δικαίωμα να διασύρει τον Ολυμπιακό και τον πρόεδρο του.