ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Τετάρτη 22 Ιουνίου 2011

Κλέιζα:«Αν με θέλουν στον Ολυμπιακό, φυσικά και επιστρέφω»

Κλέιζα:«Αν με θέλουν στον Ολυμπιακό, φυσικά και επιστρέφω»

22 Ιουνίου, 2011 
Μόνο αδιάφορο δεν αφήνει τον Λίνας Κλέιζα η προοπτική να επιστρέψει στην Ευρώπη και να φορέσει και πάλι τη φανέλα του Ολυμπιακού.
ΚΛΕΙΖΑΟ Λιθουανός φόργουορντ των Τορόντο Ράπτορς μίλησε στο superbasket.gr και αποκάλυψε πως «εάν γίνει λοκ άουτ, τότε θα επιστρέψω στην Ευρώπη για να αγωνιστώ». Όσο για το εάν θα φόραγε ξανά την «ερυθρόλευκη» φανέλα, ο 26χρονος φόργουορντ των Τορόντο Ράπτορς είπε: «Αν με θέλουν στον Ολυμπιακό, φυσικά και επιστρέφω. Αγαπάω τον Ολυμπιακό».
Πρώτα από όλα θα θέλαμε να μάθουμε πως είναι η κατάσταση της υγείας σου και πως πηγαίνει η αποκατάσταση του τραυματισμού σου στο γόνατο;
«Αυτό που κάνω τώρα είναι να γυμνάζομαι καθημερινά και προσπαθώ να επανέλθω στην κατάσταση που ήμουν πριν τον τραυματισμό μου. Αυτή η χρονιά ήταν η χειρότερη της καριέρας μου και θέλω να την ξεχάσω όσο το δυνατόν πιο γρήγορα. Ο τραυματισμός μου ήταν αρκετά σοβαρός και δεν μου είχε συμβεί ξανά κάτι ανάλογο. Η αποθεραπεία στο τραυματισμένο μου γόνατο πηγαίνει μια χαρά και αρχές Οκτωβρίου θα είμαι σε θέση να επιστρέψω στο 100%».
Δήλωσες πριν λίγες ημέρες πως εάν γίνει λοκ άουτ στο ΝΒΑ τότε θα επιστρέψεις στην Ευρώπη για να αγωνιστείς. Πόσο πιθανό είναι αυτό το ενδεχόμενο;
«Όσο πιθανό είναι να γίνει και το λοκ άουτ. Εάν γίνει λοκ άουτ, τότε θα κοιτάξω ποια είναι η καλύτερη επιλογή για εμένα ώστε να παίξω μπάσκετ στην Ευρώπη γιατί δεν θέλω να μείνω και άλλο μακριά από τα παρκέ. Μου έχει λείψει πάρα πολύ το μπάσκετ».
Πέρσι αγωνίστηκε για πρώτη φορά στην Ευρώπη για λογαριασμό του Ολυμπιακού. Θα ήθελες να επιστρέψεις στην Ελλάδα και να φορέσεις και πάλι τα «ερυθρόλευκα»;
«Αν με θέλουν στον Ολυμπιακό, φυσικά και επιστρέφω. Πέρασα πολύ ωραία στον Ολυμπιακό και αγαπάω πολύ την ομάδα, οπότε εάν γίνει λοκ άουτ και μου γίνει πρόταση από τον Ολυμπιακό, φυσικά και θα επέστρεφα»
www.olympiacos24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου