Τελειωμένη ιστορία θεωρούν στον Ολυμπιακό την απόκτηση των Πέταρ Γκρίμπιτς, Αλεξάντερ Κατάι και Λούκα Τζόρτζεβιτς. Οι τρεις νεαροί διεθνείς από τη Σερβία και το Μαυροβούνιο θα πρέπει να θεωρούνται ήδη ερυθρόλευκοι και στον Θρύλο δεν κρύβουν την ικανοποίησή τους. «Πήραμε  τον αφρό της πρώην Γιουγκοσλαβίας» υποστηρίζουν και εκτιμούν ότι μαζί με τον Λιούμπο Φέισα θα αποτελέσουν σπουδαίες επενδύσεις. 

Τα τρία «λαβράκια» παρακολουθεί εδώ και χρόνια και ο Εντουάρντο Μαθία, έχοντας κατά νου κάποιους να τους φέρει στη Λίβερπουλ και σίγουρα η καλή γνώμη που είχε ο Ισπανός τεχνικός διευθυντής του Ολυμπιακού ήταν αυτή που αποδείχθηκε καθοριστική στο να προχωρήσει το θέμα των μεταγραφών.

Οι εκπρόσωποι των νεαρών επέστρεψαν στην Ελλάδα με αφορμή την οριστικοποίηση της συμφωνίας για τον Φέισα και ρυθμίζουν με τους αρμοδίους τις τελευταίες λεπτομέρειες. Οι παίκτες έρχονται στην Ελλάδα τις επόμενες μέρες για να υπογράψουν και να ανακοινωθούν επίσημα.

Γκρίμπιτς και Κατάι θα ακολουθήσουν το βασικό στάδιο της προετοιμασίας στο Σέεφελντ, όπου ο Βαλβέρδε θα αποφασίσει αν θα τους κρατήσει στη διάρκεια της χρονιάς ή θα παραχωρηθούν δανεικοί σε άλλο σύλλογο για να πάρουν παιχνίδια στα πόδια τους.