ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Παρασκευή 24 Ιουνίου 2011

Χωρίς αποζημίωση...

Χωρίς αποζημίωση...

Στην ΚΑΕ Ολυμπιακός είναι πολύ δυσαρεστημένοι με τον Γιάννη Μπουρούση και "ψάχνουν" αν μπορούν να απαλλαχθούν από τον παίκτη χωρίς αποζημίωση.
Τη φόρμουλα για να διακόψουν τη συνεργασία με τον Γιάννη Μπουρούση χωρίς αποζημίωση ψάχνουν στην Ακτή Θεμιστοκλέους, καθώς άπαντες είναι απογοητευμένοι από τον Καρδιτσιώτη σέντερ.
Στον Ολυμπιακό είναι σχεδόν σίγουρο ότι ο Μπουρούσης δεν έχει μέλλον στην ομάδα, καθώς το κλίμα προς το πρόσωπό του είναι ιδιαίτερα βαρύ. Οι υποτιμητικοί χαρακτηρισμοί του Έλληνα παίκτη προς τους προέδρους της ομάδας, Παναγιώτη και Γιώργο Αγγελόπουλο, έχουν απογοητεύσει και τον τελευταίο ένθερμο υποστηρικτή του στην ομάδα και όλα δείχνουν ότι σύντομα ο Μπουρούσης θα είναι παρελθόν για τον Θρύλο.

Όπως είναι γνωστό, στο συμβόλαιο του Καρδιτσιώτη υπάρχει ειδικός όρος που αναφέρει πως σε περίπτωση που η ΚΑΕ θελήσει να αποδεσμεύσει τον παίκτη πριν τη λήξη του συμβολαίου του, αυτό μπορεί να γίνει καταβάλλοντας στον παίκτη το ποσό των 200 χιλιάδων ευρώ. Ωστόσο, στην "ερυθρόλευκη" ΚΑΕ δεν είναι διατεθειμένοι να δώσουν ούτε αυτό το ποσό και αναζητούν φόρμουλα για να αποφύγουν την καταβολή αυτού του ποσού. Σύμφωνα με πληροφορίες, το νομικό τμήμα της ομάδας "ξεψαχνίζει" την αθλητική νομοθεσία για αυτόν ακριβώς το λόγο.

Εν τω μεταξύ, όπως όλα δείχνουν ο Γιάννης Μπουρούσης δεν θα είναι στα πλάνα του Ηλία Ζούρου για το Ευρωμπάσκετ του καλοκαιριού.
www.redplanet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου