ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Παρασκευή 24 Ιουνίου 2011

Ο κ. Γερουλάνος και το “vertigo” της Πολιτικής Ζωής

Ο κ. Γερουλάνος και το “vertigo” της Πολιτικής Ζωής

24 Ιουνίου, 2011
Μέτρα αφαίμαξης των πολιτών, επανακαθορισμός οικονομικής πολιτικής, πορείες, κρίση αναβρασμός του κόσμου. Όλα αυτά συνθέτουν τη…μαγιά.
Για ποιο πράγμα, θα ρωτήσετε. Και ξέρετε και οι ίδιοι την απάντηση: Για τον ΤΕΛΕΙΟ αποπροσανατολισμό της κοινής γνώμης. Και για να ξεκαθαρίσουμε κάτι, από τον πρόλογο μας. Ασφαλώς και πρέπει να χυθεί άπλετο φως και να τιμωρηθούν όσοι έχουν υποπέσει σε αξιόποινες πράξεις. Δε δεχόμαστε όμως τη λάσπη, τον οχετό και ειδικά τις αβάσιμες κατηγορίες.
vertigoΑπό χθες το απόγευμα, κάποιοι έσπευσαν να δικάσουν και να βγάλουν την ετυμηγορία τους. Εκμεταλλεύτηκαν το γεγονός ότι ενέπλαξαν το όνομα του Βαγγέλη Μαρινάκη σε ζητήματα τα οποία ούτε επιηρέασαν ποτέ τον Ολυμπιακό, ούτε βέβαια αποδεικνύουν ότι ο πρόεδρος του είχε ενεργό ή έστω έμμεσο ρόλο σε τέτοιες “σκοτεινές διαδρομές”.
Και αν σκεφτεί κανείς, μετά απο τη λύσσα ορισμένων να δικάσουν μέσα σε μισή ώρα έναν άνθρωπο που πήρε πρωτάθλημα με 13 βαθμούς διαφορά, τότε το μυαλό δε γίνεται να μην πάει και…αλλού.
Χθες, ο κ. Γερουλάνος έλεγε στον κ. Κεφαλογιάννη, στα έδρανα της Βουλής: «Να, λοιπόν, ποιοι τα φάγανε…»!  Με μεγάλη…άνεση, με σαρδόνιο ύφος, ο κ. Γερουλάνος έγινε …δικαστής και με τη φράση του αυτή θέλησε να βάλει ΤΟΥΣ ΠΑΝΤΕΣ σε ένα σακί. Ότι δηλαδή κάνουν απο χθες οι γνωστοί λασπολόγοι κατά του Ολυμπιακού και του προέδρου του!
Γιατί, κακά τα ψέμματα, ο πρόεδρος του Ολυμπιακού είναι η τέλεια βορά γι’αυτούς. Η φράση: “Έκανες τον ΠΑΟ, Αεκάκι, Μαρινάκη, Μαρινάκη” που τραγουδούσε ο δικός μας Άκης στο γλέντι της φιέστας τους έχει κάνει το κεφάλι…κουδούνι! Και δε μπορούν να το χωνέψουν…με τίποτα!
Μόνον έτσι λοιπόν μπορούσαν να μιλούν: εκτοξεύοντας τόνους λάσπης, στηριζόμενοι σε πλήρως ανυπόστατες κατηγορίες.
Και, για να γυρίσουμε στο θέμα μας, είναι ΒΟΥΤΥΡΟ στο ψωμί όλων αυτών που περνούν ότι επιθυμούν εις βάρον όλων μας ο ΦΟΥΣΚΩΜΕΝΟΣ ΝΤΟΡΟΣ κατά ενός ανθρώπου που δεν έχει ΚΑΜΙΑ σχέση με αξιόποινες πράξεις άλλων. Γιατί μην ξεχνάμε, ότι το amber alert για τον Νικόλα Πατέρα δεν έχει αποδώσει ακόμα. Τι να έχει γίνει αυτό το παλληκάρι άραγε;
Αυτοί λοιπόν που προσπαθούν να αποπροσανατολίσουν τον κόσμο, ενωμένοι μαζι με τους λασπολόγους, να ξέρουν ότι το παραμυθάκι έχει ξεφτίσει προ πολλού. Ας κοιτάξουν να δικάσουν τους πραγματικούς ενόχους και όχι να στρέφονται κατά ένος ανθρώπου που έχει αποδείξει προ πολλού την καθαρότητα του. Και αυτό φαίνεται να τους ενοχλεί, εδώ και καιρό…
www.olympiacos24.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου