ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Πέμπτη 23 Ιουνίου 2011

«Ούτε αδίκημα, ούτε κατηγορία κατά του Ολυμπιακού»

«Ούτε αδίκημα, ούτε κατηγορία κατά του Ολυμπιακού»

23/06/2011
«Ούτε αδίκημα, ούτε κατηγορία κατά του Ολυμπιακού» 
Καμία εμπλοκή του Ολυμπιακού δεν υπάρχει στα 41 παιχνίδια που ερευνώνται, σύμφωνα με την επίσημη θέση της ΠΑΕ. Τονίζεται, δε, από την διοίκηση ότι εκ των διαλόγων που εμφανίζονται δεν προκύπτει ούτε αδίκημα, ούτε καν κατηγορία κατά των «ερυθρολεύκων» και του Βαγγέλη Μαρινάκη.

Στην ΠΑΕ, υποστηρίζουν ότι το όνομα του Ολυμπιακού δεν εμπλέκεται σε κανένα από τα 41 ύποπτα παιχνίδια που είναι υπό έρευνα και με βάση τα οποία έχουν γίνει οι μέχρι τώρα προσαγωγές και συλλήψεις ενώ τονίζεται ότι αυτά τα ματς είναι της προηγούμενης διετίας κατά την οποία ο Βαγγέλης Μαρινάκης δεν βρισκόταν σε κάποιο πόστο τόσο στην ομάδα όσο και στην διοργανώτρια αρχή.

Το πιο σημαντικό κομμάτι της επίσημης θέσης του Ολυμπιακού, είναι αυτό που αναφέρει ότι εκ των διαλόγων που έχουν προκύψει και ενδέχεται να βγουν προς τα έξω στην πορεία δεν μπορεί να προκύψει κανένα στοιχείο που να υποδηλώνει αδίκημα, ούτε καν κατηγορία κατά του Ολυμπιακού και του Βαγγέλη Μαρινάκη.

Κλείνοντας, η διοίκηση των Πειραιωτών, ξεκαθαρίζει ότι ασχολείται την δεδομένη περίοδο μόνο με την ενίσχυση της ομάδας εν όψει της νέας σεζόν και τίποτα άλλο.
www.sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου