ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Δευτέρα 20 Ιουνίου 2011

«Ντου» στον ΕΣΑΚΕ από οπαδούς της ΑΕΚ...ΕΔΩ....ΘΑ ΕΠΕΜΒΕΙ ΚΑΝΕΙΣ???Η ΘΑ ΚΑΝΕΤΕ ΚΑΙ ΕΔΩ ΤΙΣ ΚΟΥΝΕΛΕΣ?????


O ALEX WEB RADIO/TV ΑΝΑΡΩΤΙΕΤΑΙ...ΕΔΩ....ΘΑ ΕΠΕΜΒΕΙ ΚΑΝΕΙΣ???Η ΘΑ ΚΑΝΕΤΕ ΚΑΙ ΕΔΩ ΤΙΣ ΚΟΥΝΕΛΕΣ????
ΜΠΡΑΒΟ ΧΑΝΟΥΜΑΚΙΑ ΜΟΥ...ΚΑΝΕΤΕ ΚΑΙ ΝΤΟΥ ΣΤΟΝ ΕΣΑΚΕ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΤΟΥ? ΩΡΑΙΑ...ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΛΑΕΙ ΠΑΛΙΚΑΝΕΙΣ...ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΡΕΧΕΙ ΤΙΠΟΤΕ......ΠΟΥ ΕΙΣΑΣΤΕ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΝΑ ΠΕΙΤΕ ΓΙΑ ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ???
ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΒΑΣΙΛΟΜΠΙΛΑΡΟΙ ΚΑΙ Ο ΑΔΡΑΧΜΙΔΗΣ??? ΚΑΜΜΙΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΕΚΕΙ ΤΙΠΟΤΕ Ε??? ΜΗΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΔΚΤΥΛΟΣ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΜΑΡΙΝΑΚΗ ΧΑΝΟΥΜΑΚΙΑ???? ΑΝ ΕΣΕΙΣ ΜΙΛΑΤΕ ΚΑΙ ΠΑΡΑΠΟΝΙΕΣΤΕ ΠΟΣΕ ΦΟΡΕΣ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΙΧΑΜΕ ΚΑΝΕΙ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΓΑΥΡΟΙ ΝΤΟΥ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΣΤΟΝ ΕΣΑΚΕ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΠΟΥ....ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ...ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΝΑ ΔΩ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ ΑΝ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΜΕΝΟΜΕΝΟ ΟΤΙ ΟΤΙ ΓΡΑΦΤΗΚΕ ...ΓΡΑΦΤΗΚΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΗΤΑΝ...ΑΝ ΔΕΝ ΦΟΡΑΝΕ ΕΡΥΘΡΟΛΕΥΚΑ...ΔΕΝ ΠΟΥΛΑΕΙ ΤΟ ΘΕΜΑ...ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΙΑΣΑΡΙΚΟ ΔΗΛΑΔΗ.....ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΠΑΡΑΜΟΝΗ ΧΑΝΟΥΜΑΚΙΑ ΕΚΕΙ.....ΚΑΝΟΝΙΣΤΕ ΕΣΕΙΣ ΕΚΕΙ ΣΤΟΝ ΕΣΑΚΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΚΑΕΑ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΜΕΤΑ ΤΟ ΝΤΟΥ Ε??? ΝΑ ΔΟΥΜΕ Α ΑΛΛΑΖΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΑΠΟΦΑΗ...ΠΟΛΛΑ ΕΧΟΥΝ ΔΕΙ ΤΑ ΜΑΤΑΚΙΑ ΜΑΣ!!!!!!!!!!
ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ.....

 «Ντου» στον ΕΣΑΚΕ από οπαδούς της ΑΕΚ

20/06/2011

«Ντου» στον ΕΣΑΚΕ από οπαδούς της ΑΕΚΈνταση επικράτησε στα γραφεία του ΕΣΑΚΕ το απόγευμα της Δευτέρας, όταν περίπου 30 οπαδοί της ΑΕΚ επιχείρησαν να εισβάλλουν στον χώρο της συνεδρίασης διαμαρτυρόμενοι για την απόφαση του ΑΣΕΑΔ που «στέλνει» την Ένωση στην Α2 κατηγορία.

Οι οπαδοί της ΑΕΚ, εξαγριωμένοι, θέλησαν να εκφράσουν την δυσαρέσκειά τους για τις τελευταίες εξελίξεις που δικαιώνουν τον Ηλυσιακό και προσπάθησαν να εισβάλλουν στον χώρο συνεδρίασης των ανθρώπων του ΕΣΑΚΕ. Ένταση υπήρξε χωρίς όμως να πάρει μεγάλες διαστάσεις και η κατάσταση σύντομα εκτονώθηκε.
 www.sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου