ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Παρασκευή 24 Ιουνίου 2011

Μαρινάκης: «Πετούν ξανά λάσπη κατά του Ολυμπιακού» (VIDEO)

Μαρινάκης: «Πετούν ξανά λάσπη κατά του Ολυμπιακού» (VIDEO)

24 Ιουνίου, 2011 
Δυναμικός, ξεκάθαρος και ουσιαστικός ήταν ο Βαγγέλης Μαρινάκης, στο πλαίσιο της παρουσίασης του Λιούμπομιρ Φέισα απο τον Ολυμπιακό.
ΜΑΡΙΝΑΚΗΣΟ πρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός ανέφερε για την επίθεση που δέχεται ο ίδιος και ο Ολυμπιακός: «Τα ίδια επικοινωνιακά κέντρα, που ξεκίνησαν τον «πόλεμο» και είχαν πετάξει λάσπη τον Φλεβάρη κατά του Ολυμπιακού».
Για τον Φέισα τοποθετήθηκε αρχικά και είπε:
Η μεταγραφή του Φέισα είναι η τέταρτη μεταγραφή. Όπως είχα δηλώσει και στο παρελθόν, ο Ολυμπιακός θα ενισχυθεί. Ήδη όπως σας είπα βρισκόμαστε στην τέταρτη μεταγραφή και θα συνεχίσουμε. Ο σχεδιασμός του Ολυμπιακού συνεχίζεται και ο στόχος μας είναι το πρωτάθλημα και μια πολύ καλή πορεία στην Ευρώπη. Πιστεύω πως οι νέοι παίκτες θα βοηθήσουν τον Ολυμπιακό και ο στόχος θα είναι εφικτός. Από εκεί και πέρα, ο σχεδιασμός συνεχίζεται και δεν επηρεαζόμαστε από την επικαιρότητα. Έχουμε βάλει τους στόχους μας και συνεχίζουμε στην ίδια πορεία.
Έχει ταλέντο και υπόσχεται πολλά για το μέλλον. Στην συγκεκριμένη περίπτωση μιλάμε για έναν παίκτη που στο παρελθόν έχει δείξει καλά στοιχεία, περιμένουμε πολλά και περιμένουμε πως θα ανταποκριθεί στις προσδοκίες μας»
Για το αν θα πραγματοποιήσει ο Ολυμπιακός μεταγραφή - αεροδρομίου: «Η σημερινή μεταγραφή, αν μπείτε σε διάφορα sites και δείτε dvd θα δείτε πως είναι μια τεράστια μεταγραφή. Από εκεί και πέρα, υπάρχουν παίκτες που έχουν προταθεί και παίκτες που ξέρουν οι ειδικοί. Υπήρξαν παίκτες και ήρθαν στο αεροδρόμιο και πήγαν μόνο οι δημοσιογράφοι και ήταν εξαιρετικοί. Η σημερινή μεταγραφή έχει την υπογραφή του Βαλβέρδε, του Κοβάσεβιτς και του Μαθία».
Σε ερώτηση για τις περιπτώσεις  Σάντες - Καϊτά,  ανέφερε: «Σε σύντομο χρονικό διάστημα θα ξεκαθαρίσει αν θα προχωρήσουμε ή όχι. Σε μερικές μέρες θα ξεκαθαρίσει και για τον Καϊτά».
Για το αν η μεταγραφή του Φέισα είναι επένδυση: «Ο κ. Φέισα ήταν στο νοσοκομείο για 4 ώρες. Όλοι οι παίκτες για το ίδιο χρονικό διάστημα μένουν στο νοσοκομνείο. Δεν κάναμε κάτι παραπάνω για τον κ. Φέισα. Όταν ξοδεύεις εκατομμύρια, πιστεύω πως ο παίκτης πρέπει να περάσει από εξετάσεις».
«Τα ίδια επικοινωνιακά κέντρα»
Στην συνέχεια, ο Βαγγέλης Μαρινάκης σχολίασε την επίθεση που δέχεται ο ίδιος και ο Ολυμπιακός:
«Η υπόθεση των στημένων αγώνων ούτε μας αφορά ούτε μας αγγίζει. Όσον αφορά στην πρόταση άσκηση δίωξης απέναντί μου δεν υπάρχει κανένα νέο στοιχείο. Τα ίδια επικοινωνιακά κέντρα, που ξεκίνησαν τον «πόλεμο» και είχαν πετάξει λάσπη τον Φλεβάρη κατά του Ολυμπιακού, τα ίδια ξεκίνησαν και τώρα το ίδιο πράγμα»



www.olympiacos24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου