ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Παρασκευή 26 Αυγούστου 2011

Σε στάδιο αποθεραπείας ο Ιακουίντα

Σε στάδιο αποθεραπείας ο Ιακουίντα

Εκτός προπονήσεων της Γιουβέντους βρίσκεται ο Βιντσέντσο Ιακουίντα, αφού ακολουθεί πρόγραμμα αποθεραπείας λόγω της θλάσης στον αριστερό μηρό που έχε υποστεί από την περασμένη Πέμπτη (18/8).
Ο Ολυμπιακός κινείται μεθοδικά για την απόκτηση του διεθνή Ιταλού στράικερ, Βιντσέντσο Ιακουίντα, υπό μορφή δανεισμού από τη Γιουβέντους καθώς η περίπτωση του 31χρονου παίκτη ελκύει πολύ για την ενίσχυση στην επιθετική γραμμή της ομάδας.
Ο υψηλόσωμος φορ, εδώ και μία εβδομάδα, απέχει από τις προπονήσεις της "Γηραιάς Κυρίας". Ο λόγος είναι ότι ακολουθεί πρόγραμμα αποθεραπείας, εξαιτίας της βαριάς θλάσης που υπέστη στην προπόνηση της προηγούμενης Πέμπτης (18/8) στον αριστερό μηρό.

Ο τραυματισμός δεν εμπνέει κάποια σοβαρή ανησυχία για το μέλλον, ωστόσο ο Ιακουίντα θα είναι εκτός αγωνιστικής δράσης για περίπου σαράντα ημέρες, κάτι που σημαίνει ότι αν ο Ολυμπιακός προχωρήσει στην απόκτησή του, ο προπονητής της ομάδας, Ερνέστο Βαλβέρδε, δεν θα τον έχει στη διάθεσή του για ορισμένα παιχνίδια, συμπεριλαμβανομένων των δύο πρώτων αγωνιστικών με Μαρσέιγ στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης" και με Άρσεναλ στο "Έμιρέιτς", ματς για το οποίο θα χρειαστεί να διαψεύσει τους γιατρούς και να "σπάσει τα κοντέρ" για να το προλάβει.
www.redplanet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου