ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Σάββατο 27 Αυγούστου 2011

Πάμε για πρεμιέρα!

Πάμε για πρεμιέρα!

27/08/2011
Πάμε για πρεμιέρα! 
Παρά τις πληροφορίες ότι μέχρι και χθες το βράδυ ήταν ανοικτό το ενδεχόμενο να ακυρωθεί η… κουτσουρεμένη πρεμιέρα του πρωταθλήματος της Σούπερ Λίγκας, κάτι τέτοιο φαίνεται ότι δεν θα συμβεί.

Η ώρα της σέντρας πλησιάζει, κάποια ανακοίνωση ή έστω ενημέρωση από την διοργανώτρια Αρχή δεν υπάρχει και έτσι τα δεδομένα παραμένουν ως έχουν και οι ομάδες προετοιμάζονται για να «πέσουν» στη μάχη.

Τρία από τα οκτώ παιχνίδια της πρώτης αγωνιστικής δεν θα διεξαχθούν… Τα Ολυμπιακός – Καβάλα και Παναιτωλικός – Αστέρας Τρίπολης, λόγω της απόφασης της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού που δεν έδωσε πιστοποιητικό συμμετοχής και το Παναιτωλικός – Αστέρας Τρίπολης μετά από την χθεσινή πρώτη δικαίωση του Ηρακλή για την φορολογική ενημερότητα.

Μέχρι και χθες το βράδυ υπήρξαν συζητήσεις μεταξύ των ομάδων και των υπευθύνων της Σούπερ Λίγκας, κάτι που ουσιαστικά αφηνε ανοικτό το ενδεχόμενο μιας αναβολής όλης της αγωνιστικής. Έτσι -εκτός συγκλονιστικού απροόπτου- οδεύουμε σε πρεμιέρα έστω κι αν είναι γνωστές οι 13 από τις 16 ομάδες που θα λάβουν μέρος στο πρωτάθλημα.

Το πρόγραμμα το ανοίγει το παιχνίδι ΟΦΗ – Ατρόμητος στις 19.15 και κλείνει με το παιχνίδι στους Ζωσιμάδες μεταξύ του ΠΑΣ Γιάννινα και του Άρη στις 21.30.

Την Κυριακή ο Παναθηναϊκός δοκιμάζεται στην Κέρκυρα. Ο Πανιώνιος αντιμετωπίζει στην Νέα Σμύρνη τον Εργοτέλη και ο ΠΑΟΚ υποδέχεται την SKODA Ξάνθη στην Τούμπα.

Σάββατο, 27/08
ΟΦΗ – Ατρόμητος (19.15)
ΠΑΣ Γιάννινα – Άρης (21.30)
Ολυμπιακός – Καβάλα (ΔΕΝ ΔΙΕΞΑΓΕΤΑΙ)
Παναιτωλικός – Αστέρας Τρίπολης (ΔΕΝ ΔΙΕΞΑΓΕΤΑΙ)

Κυριακή, 28/08
Κέρκυρα – Παναθηναϊκός (19.15)
Πανιώνιος – Εργοτέλης (19.15)
ΠΑΟΚ – SKODA Ξάνθη (21.30)
ΑΕΚ – Ολυμπιακός Βόλου (ΔΕΝ ΔΙΕΞΑΓΕΤΑΙ)

www.sport-fm.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου