Την απόκτηση της Αθηνάς Δηλαβέρη ανακοίνωσε ο Ερασιτέχνης Ολυμπιακός με την πρώην «πράσινη» να έρχεται στον Πειραιά για να καλύψει τη θέση της λίμπερο.

Η 29χρονη βολεϊμπολίστρια, πήγε σήμερα στα γραφεία του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού και υπέγραψε το νέο της συμβόλαιο διάρκειας ενός έτους. Η ανακοίνωση αναφέρει:

«Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π. ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με τη βολεϊμπολίστρια Αθηνά Δηλαβέρη.

«Είμαι χαρούμενη που ολοκληρώθηκε η μεταγραφή μου στον Ολυμπιακό» δηλώνει στο www.olympiacos.org η Αθηνά Δηλαβέρη και προσθέτει: «Σε όλες τις ομάδες που αγωνίστηκα έδωσα τον καλύτερό μου εαυτό. Το ίδιο θα κάνω εφέτος και  στον Ολυμπιακό ώστε να βοηθήσω για την επίτευξη των στόχων μας. Εύχομαι υγεία σε όλες τις συμπαίκτριές μου και μακάρι με τη στήριξη της Διοίκησης και των φιλάθλων μας να φέρουμε νέες διακρίσεις στον Ολυμπιακό».

*Η Αθηνά Δηλαβέρη αγωνίζεται στη θέση του λίμπερο και της  ακραίας, γεννήθηκε στις 25/08/1982 και έχει ύψος 1.73.Ξεκίνησε την καριέρα της στον Ο.ΠΕ. Ρεθύμνου το 1996 και το 2002 μεταπήδησε στην ομάδα  Αρτεμις Κορυδαλλού. Το 2003-04 αγωνίστηκε στο Αιγάλεω,  στη συνέχεια έπαιξε με τα χρώματα της Α.Ε.Κ. (2004-07), του Κτησιφώντα Παιανίας (2007-09), του Πανελληνίου(2009-10) και πέρυσι ανήκε στον Παναθηναϊκό».