ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Τετάρτη 24 Αυγούστου 2011

Στην τελική ευθεία του Αμπντούν

Στην τελική ευθεία του Αμπντούν

Η απόφαση του υποβιβασμού της Καβάλας στο Περιφερειακό πρωτάθλημα διευκολύνει την μεταγραφή του Αλγερινού μεσοεπιθετικού, Τζαμέλ Αμπντούν, στον Ολυμπιακό.
Η Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού αποφάσισε την αποβολή των Καβάλα και Ολυμπιακού Βόλου από τα επαγγελματικά πρωταθλήματα και αυτό σημαίνει πως τα συμβόλαια όλων των παίκτών των ρόστερ των δύο ομάδων δεν ισχύουν και οι ποδοσφαιριστές μένουν ελεύθεροι.
Ο Ολυμπιακός ενδιαφέρεται να εντάξει στο δυναμικό του τον βιρτουόζο μεσοεπιθετικό της Καβάλας, Τζαμέλ Αμπντούν. Μάλιστα, οι "ερυθρόλευκοι" είχαν προχωρημένες συζητήσεις με τους διοικούντες τους "Αργοναύτες" για την μεταγραφή του παίκτη στο λιμάνι, χωρίς ωστόσο να υπάρχει κάποια τελική συμφωνία, όμως η υπόθεση είχε προχωρήσει αρκετά.

Ο υποβιβασμός της ομάδας της Καβάλας, κατά κάποιον τρόπο διευκολύνει ακόμα περισσότερο την μετακίνηση του Αλγερινού χαφ στον Πειραιά, καθώς δεδομένης της απόφασης της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού, ο Αμπντούν πλέον δεν δεσμεύεται από συμβόλαιο και είναι ελεύθερος να συνεχίσει την καριέρα του σε όποια ομάδα προτιμήσει, χωρίς η Καβάλα να πάρει κάποιο αντίτιμο για την "ελευθέρας" του.

Ο Αμπντούν μέσα στο καλοκαίρι είχε δηλώσει επανειλημμένως την επιθυμία του να φορέσει την ερυθρόλευκη και ριγωτή και να αγωνιστεί παρέα με τον πολύ καλό του φίλο και συμπατριώτη του, Ραφίκ Τζεμπούρ και τα δεδομένα, πλέον, είναι υπέρ αυτής της μετακίνησης.

Στην συνάντηση του Βαγγέλη Μαρινάκη με τον Ερνέστο Βαλβέρδε την Τετάρτη (24/8), το όνομα του Τζαμέλ Αμπντούν θα πέσει στο τραπέζι και θα παρθεί η απόφαση αν ο Ολυμπιακός θα κάνει κίνηση, τελικά. Πάντως, ο Ισπανός τεχνικός σε ανύποπτη στιγμή είχε εκδηλώσει τον θαυμασμό του για τις ποδοσφαιρικές ικανότητες του Αλγερινού.

Δείτε βίντεο με τον Τζαμέλ Αμπντούν:

Abdoun Skills vs AEK by pklora7

www.redplanet.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου