ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Πέμπτη 25 Αυγούστου 2011

Η ΑΠΟΨΗ ΤΟΥ ALEX WEB RADIO/TV ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΛΗΡΩΣΗ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ

 Η ΑΠΟΨΗ ΤΟΥ ALEX WEB RADIO/TV ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΛΗΡΩΣΗ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ



Τα ψεματα τελειωσαν συγγαυροι...
Η κληρωτιδα εβγαλε τις αντιπαλες ομαδες στην κορυφαια διασυλογικη διοργανωση που συμετεχει ξανα ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ μετα απο απουσια ενος ετους απο τα μεγαλα σαλονια και μας εφερε αντιμετωπους με τρεις εκπροσώπους από πολύ δυνατά πρωταθλήματα, την 4η του αγγλικού πρωταθλήματος Άρσεναλ, την δευτεραθλήτρια Γαλλίας Μαρσέιγ και την πρωταθλήτρια Γερμανίας Ντόρτμουντ...και ας μην ξεγελιομαστε απο την σειρα καταταξης των ομαδων στις κατηγοριες των χωρων τους αντιστοιχα ...γιατι μιλαμε για Αγγλια που κοιμουνται και ξυπνουν με την στρογγυλη θεα αγκαλια , την Γαλλια με το συνεχες πανω-κατω τρεξιμο αλλα και πρεσινγκ απο την αμυνα και την Γερμανια βεβαια οπου φημιζεται για το 90αλεπτο πεισματικο τρεξιμο και μαρκαρισμα των Γερμανων ποδοσφαιριστων.
Ολα αυτα τι σημαινουν? με λιγα λογια ...πρωτα απολα πνευμονια δυνατα που θα μπορουν να αντεξουν το ανεβοκατεβασμα και το συνεχες πρεσινγκ επι 90 λεπτα κατι που ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ λογω προετοιμασιας δεν ειναι ετοιμος στο επιθυμητο επιπεδο.
Αν σκεφτουμε και τα καραγκιοζιλικα ΕΠΟ και Κυβερνησης οπου δεν γνωριζαμε μεχρι και πριν λιγες ωρες αν θα ξεκινηση το Ελληνικο Πρωταθλημα που εχεει και αποτελεσμα να μην εχουν παιχνιδια στα ποδια τους οι ποδοσφαιριστες του ΘΡΥΛΟΥ ...και ας μην ξεγελαστουμε απο το φιλικο με την ΙΝΤΕΡ γιατι ετσι θα πεσουμε σε μεγαλη παγιδα ..δεν αντιμετωπισαμε την ΙΝΤΕΡ του τελικου του CHAMPIONS LEAGUE αλλα μια ανετοιμη ομαδα..το μονο θετικο για μενα η ανοδος της αποδοσης μας.
Τι πρεπει να γινη τωρα κατα την αποψη μου?
Θελει πραγματικα η διοικηση του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ μια πολυ καλη πορεια στην Ευρωπη? Αν το θελει πραγματικα αυριο πρεπει να κανει μεταγραφες και οχι μια αλλα δυο μετα την προσθηκη του Αμπτουν  ενα αμυντικο χαφ καλο...και ενα σεντερ φορ που θα σκοτωνει...μεσα στην αντιπαλη περιοχη , κακα τα ψεματα για μενα ο Παντελιτς ειναι αργος χωρις να θελω να μειωσω την ποδοσφαιρικη του αξια και φανηκε και στην φαση που δεν προλαβαινε την μπαλλα στον αγωνα με την ΙΝΤΕΡ...ο Τζεμπουρ ειναι καλος αλλα εχει ταβανι...μεχρι εκει δηλαδη...ο μονος πιο αξιοπιστος ο Μιραλας...ο οποιος βεβαια δεν ειναι δυνατον να παιζει σε ολα τα παιχνιδια γιατι θα τον παρουν σηκωτο, ασε που για μενα σιγουρα καποιος θα τον στειλει αδιαβαστο στο Ελληνικο Πρωταθλημα με εντολη ανωθεν...ο εννοων εννοειτω...χρειαζεται λοιπον ενα ακομη φορ αξιοπιστο και αυτην ντην φορα απο το πανω ραφι.
Και κλεινοντας απο του χρονου θα πρεπει να σταματησουν οι καθυστερησεις στις μεταγραφες αλλα και σε ολα τα ζητηματα γενικα και να παρθουν ξεκαθαρες αποφασεις για το πως πρεπει να αντιμετωπιζει τις Ευρωπαικες του υποχρεωσεις ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ και το μεχρι που θελει να φτασει στο CHAMPIONS LEΑGUE και να σταματησει η αποψη του παμε να κανουμε απλα μια καλη πορεια....δεν τρεφω αυταπατες αλλα εχουν παει ομαδες σε τελικους και CHAMPIONS LEAGUE αλλα και στο υποτιθεμενα υποδεεστερο EUROPA LEGUE  που ουτε την ιστορια του ΘΡΥΛΟΥ ειχαν ουτε και τις συνεχομενες παρουσιες στις Ευρωπαικες διοργανωσεις...κατι που σηημαινει οτι πρεπει να χαραζεις σοβαρη πολιτικη εξ αρχης οσον αφορα την Ευρωπη και να μην κρινεις απο το τι κανεις στο Ελληνικο Πρωταθλημα με τους ανυπαρκτους που το παιρνεις περιπατο...αλλο ΕΥΡΩΠΗ αλλο ΕΛΛΑΔΑ...ΠΑΕΙ ΚΑΙ ΤΕΛΕΙΩΣΕ..
Συμπληρωνω οτι πρεπει να σταματησουμε να φορτωνομαστε με τελειωμενους ποδοσφαιριστες ακομα και αν εχουν μεγαλη ιστορια στις Ευρωπαικες διοργανωσεις η με τυχαρπαστους οπου απλα ρισκαρουμε να καθονται πανω στα συμβολαια τους και απλα να περνουν τα χρονια και να μενουμε στα ιδια...
Ολα αυτα βεβαια πετυχαινονται με σχεδιασμο και σωστες κινησεις απο ανθρωπους που ειναι του ποδοσφαιρου με οραμα και οχι τυχοδιωκτες που μυριζονται χρημα και το μονο που επιθυμουν να γεμισουν τις τσεπες τους.
Και για να πιασουμε και τα θετικα το καλο ειναι οτι παιζουμε πρωτο παιχνιδι στην εδρα μας με την Μαρσειγ και αν παρουμε την πρωτη νικη θα ειναι ενα ψυχολογικο αβανταζ για την συνεχεια, και δεν πρεπει να χαθει κανενας αγωνας στην εδρα μας.
Αναμενουμε λοιπον την αντιδραση της ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ οσον αφορα τις μεταγραφες και ετσι θα μας δωσει να καταλαβουμε και η διοικηση μεχρι που θελει να φτασει για φετος γιατι για τελικους και τετοια δεν το συζηταμε..να ειμαστε σοβαροι..εκτος αν αποκτησουμε το φαρδος του βαζελα κατι το οποιο δεν γινεται...καθε ομαδα εχει το αστρο της .
Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ εχει μαθει να αγωνιζεται για την νικη σε Ελλαδα και Ευρωπη αντιστοιχα και η συνεχομενη παρουσια του στα μεγαλα σαλονια εδω και πολλα χρονια το αποδεικνυει μεσα απο καποια διαλλειματα...
ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΛΟΙΠΟΝ ΣΤΟΝ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ...Ο ΑΜΙΜΗΤΟΣ ΛΑΟΣ ΤΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΠΛΑ ΤΟΥ ΕΤΣΙ ΚΙ ΑΛΛΙΩΣ ΜΕΣΑ ΚΙ ΕΞΩ ...ΟΠΩΣ ΠΑΝΤΑ, ΚΑΙ ΑΝΑΜΕΝΕΙ ΤΙΣ ΜΕΤΑΓΡΑΦΙΚΕΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΜΑΣ ΒΑΓΓΕΛΗ ΜΑΡΙΝΑΚΗ..
ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΘΡΥΛΕ ΜΟΥ !!!!

ΑLEX WEB RADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου