ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Σάββατο 27 Αυγούστου 2011

Μόλις πέντε παίκτες

Πέντε μόλις παίκτες έχουν απομείνει στο ρόστερ του Ολυμπιακού, κατά τη φετινή περίοδο, από όσους χρησιμοποιήθηκαν στην προηγούμενη συμμετοχή στο Τσάμπιονς Λιγκ (2009-10, όπου η ομάδα έφτασε στους "16" της διοργάνωσης.
Αν κάποιος κοιτάξει το ρόστερ της σεζόν 2009-10, όπου η ομάδα έφτασε στους "16" του Τσάμπιονς Λιγκ και το ρόστερ της φετινής χρονιά θα διακρίνει μόλις πέντε ίδια ονόματα. Οι υπόλοιποι 20 παίκτες που είχαν αγωνιστεί στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση στην προηγούμενη συμμετοχή του Θρύλου δεν βρίσκονται πια στο λιμάνι.
Οι μοναδικοί "διασωθέντες" είναι οι Αβραάμ Παπαδόπουλος, Όλοφ Μέλμπεργκ, Βασίλης Τοροσίδης, Γιώργος Γκαλίτσιος (ο οποίος δεν υπολογίζεται και αναζητείται ομάδα για να παραχωρηθεί) και Γιάννης Φετφατζίδης, ο οποίος αγωνίστηκε για πρώτη φορά σε ευρωπαϊκό ματς, όταν ο Ζίκο του έδωσε την ευκαιρία στο εκτός έδρας παιχνίδι του Ολυμπιακού με τη Σταντάρ (4/11/09).

Είναι πραγματικά αξιοσημείωτο αυτό το γεγονός καθώς μόλις δύο χρόνια μετά, ο Θρύλος έχει αλλάξει το 80% των μελών της ομάδας που μπορεί στην Ελλάδα να απογοήτευσε, ωστόσο στο Τσάμπιονς Λιγκ κατάφερε να προκριθεί από τη φάση των ομίλων, αλλά θα μπορούσε να προχωρήσει και πέρα της φάσης των "16" αν τύχαινε καλύτερης αντιμετώπισης από τη διαιτησία στα δύο ματς με την Μπορντό.

Βέβαια, στον Ολυμπιακό ανήκουν και οι Λεονάρντο, Ντιόγκο και ο Κώστας Μήτρογλου, οι οποίοι έχουν δοθεί δανεικοί.

Εκείνη τη σεζόν, στο Τσάμπιονς Λιγκ με τα "ερυθρόλευκα" είχαν αγωνιστεί οι: Νικοπολίδης, Ζεβλάκοβ, Παπαδόπουλος, Μέλμπεργκ, Μπράβο, Λεντέσμα, Τοροσίδης, Ζαιρί, Ντουντού, Λεονάρντο, Ντιόγκο, Στολτίδης, Μήτρογλου, Όσκαρ, Μαρέσκα, Γκαλέτι, Φετφατζίδης, Πάντος, Πάρντο, Ντομί, Γ. Παπαδόπουλος, Γκαλίτσιος, Ντάρμπισαϊρ, Ντάτολο και Λούα Λούα.
www.redplanet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου