Ένας παίκτης έχει προκριθεί για την θέση του επιθετικού ολκής στον Ολυμπιακό και αυτός είναι ο Βιτσέντζο Ιακουίντα. Από την στιγμή που αποφασίστηκε να έρθει και άλλος φορ, στο λιμάνι κοίταξαν όλες τις πιθανές περιπτώσεις και πρώτος στη λίστα είναι ο επιθετικός της Γιουβέντους, ο οποίος δεν υπολογίζεται από τη "Μεγάλη Κυρία" και αυτό είναι βασικό "όπλο" στις συζητήσεις.

Εξηγούμαστε για το πως έχει η υπόθεση... Ο 31χρονος φορ έχει λαμβάνειν 3 εκ. ευρώ για τα επόμενα δυο χρόνια, αφού το συμβόλαιό του εκπνέι το καλοκαίρι του 2013. Ο ίδιος δεν θέλει να χάσει τα λεφτά του, αλλά την ίδια στιγμή δεν έχει πρόβλημα να έρθει στην Ελλάδα, όπως υποστηρίζει ο μάνατζέρ του. Άρα, πρέπει να βρεθεί φόρμουλα στο οικονομικό και η αλήθεια είναι ότι μέχρι αργά το βράδυ της Πέμπτης δεν είχε έρθει το πολυπόθητο "si" από τη μεριά του.

Για όσους αναρωτιούνται για το αν και κατά πόσο ο Ολυμπιακός δίνει 3 εκ. ευρώ τον χρόνο για τον παίκτη, η απάντηση είναι όχι. Άντε τα μισά και λίγα παραπάνω δίνει η ελληνική ομάδα και εκεί γίνεται η συζήτηση με την Γιουβέντους, ώστε να τσοντάρει τα υπόλοιπα και να παραχωρήσει τον παίκτη.

Αυτή είναι σε γενικές γραμμές η διαπραγμάτευση και αποτελεί και μια απάντηση σε όσους υποστηρίζουν ότι δεν έρχεται λόγω κασέ ή στο ερώτημα "γιατί δεν δίνουν 3 εκ. ευρώ για αμυντικό χαφ, αφού τα διαθέτουν για επιθετικό;". Είπαμε, μέχρι τη μέση φτάνουν οι ερυθρόλευκοι, άντε λίγο πιο πάνω, ώστε να έχει τη λιγότερη δυνατή χασούρα.

"Η Βέκια Σινιόρα" απέκτησε χθες τον Τζακερίνι από την Τσεζένα έναντι 6 εκ. ευρώ και προορίζεται για την θέση του Ιακουίντα, δείγμα του ότι η ομάδα του Τορίνο θέλει να τον παραχωρήσει και ο ίδιος βλέπει ότι δεν θα πολυπαίζει. Άρα, αποτελεί ισχυρό διαπραγματευτικό ατού για τον Ολυμπιακό, έστω και αν ακόμα δεν έχει βρεθεί άκρη και οι συζητήσεις θα συνεχιστούν και σήμερα.

Επαναλαμβάνουμε, ο ίδιος δεν έχει πρόβλημα να παίξει στον Θρύλο, όμως θέλει να εξασφαλίσει ότι θα πάρει τα λεφτά του και δεν θα έχει χασούρα. Περιμένουμε τις εξελίξεις από το μέτωπο του Ιταλού φορ και εδώ θα είμαστε να σας ενημερώσουμε άμεσα για τις εξελίξεις...