Γκολάρες και ανατροπές, μπαλάρα στις δικαστικές αίθουσες! Η Σούπερ Λίγκα αρχίζει το Σάββατο με απίστευτες εναλλαγές μέχρι την τελευταία στιγμή για το ποιοί θα συμμετάσχουν στο πρωτάθλημα. Τεράστιες ευθύνες από Πολιτεία και ΕΠΟ για το ανεπανάληπτο μπάχαλο.

Το Σάββατο αρχίζει το πρωτάθλημα. Και την Παρασκευή γίνεται το έλα να δεις με τις αποφάσεις στα δικαστήρια!

Νωρίτερα σήμερα, ο Ολυμπιακός Βόλου κέρδισε στο εφετείο το δικαίωμα να απαγορευτεί στην ΕΕΑ να ελέγξει τους φακέλους άλλων ΠΑΕ, εν προκειμένω της Δόξας και του Λεβαδειακού, ενώ με την ίδια απόφαση εξυπηρετείται και η Καβάλα.

Αργότερα, ο Ηρακλής δικαιώθηκε στο διαιτητικό δικαστήριο της ΕΠΟ, το οποίο έστειλε ξανά την υπόθεσή του στη δευτεροβάθμια επιτροπή της Ομοσπονδίας, με συνέπεια να υπάρχει πλέον πιθανότητα οριστικής δικαίωσής του και υποβιβασμού του Αστέρα Τρίπολης. Η ομάδα της Τρίπολης πήγαινε στο Αγρίνιο για το αυριανό ματς με τον Παναιτωλικό και έμαθε την απόφαση στο...δρόμο!

Καταλαβαίνει πλέον και ο πιο αδάης πόσο καταστροφικοί για το νέο πρωτάθλημα ήταν οι ερασιτεχνικοί χειρισμοί της Πολιτείας και της ΕΠΟ που άφησαν την κατάσταση να φτάσει μέχρι την τελευταία στιγμή και τις αποφάσεις να αλλάζουν από ημέρα σε ημέρα, μέχρι την παραμονή της έναρξης του πρωταθλήματος!

Κάθε έννοια προγραμματισμού έχει πάει πλέον περίπατο και αναμένονται αργότερα απόψε οι ανακοινώσεις της Λίγκας σχετικά με το πρόγραμμα της πρεμιέρας, ενώ ήδη ως γνωστόν έχουν αναβληθεί οι αγώνες του Ολυμπιακού και της ΑΕΚ.