ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Πέμπτη 25 Αυγούστου 2011

SUPER LEGUE-ΠΟΛΕΜΟΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΩΝ...ΑΠΟ ΤΑ ΣΥΝΕΤΑΙΡΑΚΙΑ...

SUPER LEGUE-ΠΟΛΕΜΟΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΩΝ...
24/08/2011
Αρχίσαμεεε…Την ώρα που το πρωτάθλημα φαίνεται ότι θα αρχίσει, ο «πόλεμος» ανακοινώσεων ανάμεσα σε Ολυμπιακό, Παναθηναϊκό και ΑΕΚ έχει ήδη… αρχίσει.

Για αυθαίρετη απόφαση να βγάλει ανακοίνωση εκφράζοντας την επιθυμία της Σούπερ Λιγκ να γίνει η πρεμιέρα 27-28 Αυγούστου κατηγόρησαν τον Βαγγέλη Μαρινάκη οι Γόντικας-Αδαμίδης με τον πρόεδρο των «ερυθρολεύκων» να απαντά: «Αν πληρώσετε εσείς την ρήτρα, τότε κανένα πρόβλημα». Διαβάστε όλες τις τοποθετήσεις.

Η ανακοίνωση που εξέδωσε το απόγευμα της Τετάρτης η διοργανώτρια αρχή και μέσω της οποία εξέφρασε ξεκάθαρα την επιθυμία να αρχίσει κανονικά το πρωτάθλημα αυτό το Σαββατοκύριακο λόγω της σχετικής ρήτρας που υπάρχει στη σύμβαση της Κεντρικής Διαχείρισης Τηλεοπτικών Δικαιωμάτων πυροδότησε την κατάσταση.


Αρχικά ο Παναθηναϊκός και στην συνέχεια η ΑΕΚ, εξέδωσαν επίσημες ανακοινώσεις κατηγορώντας τον πρόεδρο του Ολυμπιακού και της Σούπερ Λίγκας για αυθαίρετη ενέργεια τονίζοντας ότι δεν ενημερώθηκαν για την συγκεκριμένη ανακοίνωση.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της «πράσινης» ΠΑΕ

Η ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ καταγγέλει τη διαδικασία έκδοσης ανακοίνωσης εκ μέρους της Super league χωρίς προηγούμενη ενημέρωση όλων των μελών ή σχετική απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου.

Συνεπώς, η διαδικασία με την οποία εκδήλωσε την πρόθεσή της η Super League, για έναρξη του πρωταθλήματος το προσεχές Σαββατοκύριακο, είναι αυθαίρετη.

Η ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ διαχωρίζει τη θέση της από τη δήλωση της πρόθεσης αυτής, ή οποία υποκριτικά βασίζεται δήθεν σε έναν προγραμματισμό ο οποίος είχε γίνει με εντελώς διαφορετικά δεδομένα για το χώρο του ελληνικού επαγγελματικού ποδοσφαίρου.
Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΑΕΚ

«Με έκπληξη ενημερωθήκαμε για την ανακοίνωση της Superleague (;), τόσο σχετικά με την διαδικασία αντικατάστασης του Ολυμπιακού Βόλου και της Καβάλας, μετά την απόφαση υποβιβασμού τους, όσο και για άλλα θέματα που αφορούν την έναρξη του πρωταθλήματος.

Η ΠΑΕ ΑΕΚ ουδέποτε ενημερώθηκε για την ανακοίνωση αυτή και το περιεχόμενο της και βεβαίως δεν μπορεί να συνυπογράψει μια τέτοια πρόταση, η οποία θα πρέπει να τεθεί προς συζήτηση στο Δ.Σ. του Συνεταιρισμού και να εγκριθεί από το σύνολο των μελών του.

Υπενθυμίζουμε ότι ο Συνεταιρισμός αποτελεί σώμα των πολλών και όχι των λίγων».
 ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΣΥΓΧΡΟΝΙΣΜΟ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΩΝ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΣΜΟΥ ΤΑ ΣΥΝΕΤΑΙΡΑΚΙΑ ΤΩΡΑ ΕΣΑΣ ΣΑΣ ΕΚΟΨΕ Ο ΠΟΝΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΒΑΛΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΒΟΛΟ Η ΓΙΑ ΤΗΝ ΛΑΡΙΣΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΣΕΡΡΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΡΟΥΜΕ ΔΗΛΑΔΗ..Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΗ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΛΕΝΕ ΟΧΙ ΕΝΩ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝ....ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥΣ ΒΕΒΑΙΑ Ο ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ ΚΑΙ ΑΔΙΑΦΟΡΟΥΝ ΠΛΗΡΩΣ ΑΝ ΠΛΗΓΕΙ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΑΚΟΜΗ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΑΒΟΛΗ ΕΝΑΡΞΗΣ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ....ΚΑΙ ΤΗΝ ΡΗΤΡΑ ΓΙΑ ΤΑ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΑ? ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΤΗΝ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΛΑΓΟΚΟΤΕΣ?


Η απάντηση του Βαγγέλη Μαρινάκη δεν άργησε. Μέσω επίσημης τοποθέτησης της ΠΑΕ Ολυμπιακός, ανέφερε τα εξής:

1ον: H ανακοίνωση της Λίγκας έρχεται ως συνέχεια της ομόφωνης απόφασης της τελευταίας συνεδρίασης του ΔΣ της διοργανώτριας αρχής στο οποίο ο Παναθηναϊκός έδωσε το «παρών». (σ.σ η ΑΕΚ απείχε).

2ον: Ούτε ο Παναθηναϊκός, ούτε η ΑΕΚ είχαν καταθέσει όλες αυτές τις μέρες κανένα αίτημα αναβολής της πρεμιέρας.

3ον: Αν ο Παναθηναϊκός και η ΑΕΚ έχουν την διάθεση να πληρώσουν οι ίδιοι την ρήτρα ύψους 4 εκατ. ευρώ στην Nova, τότε δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα.

Επίσης, οι «ερυθρόλευκοι» αναφέρουν ότι όλο αυτό το διάστημα οι περισσότερες ομάδες είχαν εκφράσει την επιθυμία τους να αρχίσει το πρωτάθλημα την ημερομηνία που είχε προγραμματιστεί ενώ τονίζουν ότι για μία ακόμα φορά, όπως και μετά τον αποκλεισμό από την Οντένσε, κάθε φορά που ο Παναθηναϊκός έχει αγωνιστικά προβλήματα και αποτυχίες, βρίσκει τον εχθρό στο πρόσωπο του Βαγγέλη Μαρινάκη.
ALEX WEB RADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου